Titlurile zilei

Cea mai sexy infractoare a purtat gențile de lux furate din casa unei doctorițe din Iași! Aproape 25.000 de euro investise medicul în obiecte personale de lux!

Publicat: 19 feb. 2020

Cea mai sexy infractoare ascundea în casă gențile de lux furate din casa unui medic din Iași. Tânăra, nepoata lui Passaris de România, ar fi pus mâna pe bunurile furate din casa doctoriței, însă anchetatorii nu au mai găsit mare lucru. Casa medicului pe care a spart-o Passaris era în zona Păun, iar bunurile sustrase se ridică la valoarea de 25.000 de euro

Cea mai sexy infractoare purta gențile de firmă furate din casa unei doctorițe din Iași. Nicoleta Petcu, o tânără focoasă angajată la o bancă din București, a reușit să pozeze într-o tânără model, însă, de fapt, era o infractoare cu acte în regulă. Nicoleta Petcu, nepoata și în același timp iubita lui Constantin Cojocaru, cel numit Passaris de România, avea o viață de lux și era susținută financiar de Passaris. O parte din bunurile furate de cunoscutul infractor au ajuns la tânăra nepoată, iar altă parte a fost valorificată.

Pe data de 29 noiembrie 2019, Passaris a dat o spargere în zona Păun. Casa spartă aparținea unei doctorițe. De acolo a furat bunuri în valoare de 25.000 de euro. Bani, bijuterii și genți de lux. O parte dintre aceste bunuri au ajuns pe mâna Nicoletei. La descinderi, anchetatorii au găsit una dintre gențile furate. Celelalte bunuri au fost de negăsit. Cu mai bine de o săptămână în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au efectuat două percheziții, una în București, iar alta în Zimnicea.

Cum au ajuns anchetatorii la ea?

După o anchetă ca la carte, oamenii legii au ajuns la concluzia că infractorul cunoscut sub numele de Passaris de România a avut un complice atunci când a jefuit mai multe case din zona Bucium. Chiar nepoata sa ar fi fost cea care l-a ajutat. Povestea începe când Constantin Cojocaru, zis Passaris de România, a pus ochii pe mai multe vile din zona Bucium. Cel mai probabil, individul a supravegheat zona o lungă perioadă de timp și a observat programul locuitorilor. Astfel, în perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020, Cojocaru a spart șapte vile din zona Bucium.

Vilele au fost alese pe sprânceană, printre cei păgubiți aflându-se medici și oameni de afaceri. Passaris a dat prima spargere în zonă pe 29 noiembrie, iar a doua pe data de 2 decembrie. Atunci, polițiștii au fost sesizați de un bărbat despre faptul că un individ i-a pătruns în casă și i-a sustras dintr-o cutie de valori suma de 5.000 de lire. Banii urmau să fie trimiși în Anglia de către persoana păgubită, însă nu s-a mai întâmplat asta.

Jaf după jaf

Ulterior, pe data de 10 decembrie, o femeie care locuia în aceeași zonă a cerut ajutorul polițiștilor după ce din casă i-au dispărut mai multe bijuterii și parfumuri în valoare de peste 10.000 de lei. Următoarea spargere a fost dată pe 18 decembrie. Atunci, un alt bărbat a cerut ajutor spunând că din casă i-au fost sustrase bijuterii și documente, în valoare de aproximativ 8.000 de lei. Tot pe 18 decembrie, un tânăr a cerut ajutor după ce din casă i-au dispărut bijuterii de 3.000 de lei.

Spargerile în zona Bucium au continuat, iar pe data de 27 decembrie, o tânără a solicitat sprijin după ce, la întoarcerea din vacanță, a găsit casa răvășită. Femeia le-a spus polițiștilor că îi lipsesc bani și bijuterii în valoare de 15.000 de lei. Pe 9 ianuarie, Cojocaru a dat lovitura. Atunci, bărbatul a spart casa unei femei, iar de acolo a sustras bijuterii și ceasuri de lux în valoare de peste 50.000 de lei. Pe 15 ianuarie, tot în Bucium s-a mai dat o spargere, iar dintr-o casetă de valori aflată într-o locuință au fost furate suma de 2.000 de euro și mai multe bijuterii. Din câte se pare, pentru toate aceste spargeri există un singur autor, și anume Constantin Cojocaru.

Cum a fost prins?

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) împreună cu cei de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) au acționat ca la carte și l-au prins în flagrant pe infractor, tot în zona Bucium. La fiecare spargere, individul avea același mod de operare. Intra în locuințe doar în intervalul orar 16:00-18:00, prin forțarea unei ferestre. Polițiștii au găsit asupra lui mănuși și scule. Asta ar fi folosit pentru a se îmbogăți peste noapte. Constantin Cojocaru a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ulterior măsura arestului preventiv i-a fost prelungită. Apelând la metode specifice, oamenii legii au ajuns la nepoata lui Cojocaru, o tânără în vârstă de 24 de ani din București.

Tânăra este nimeni alta decât fiica surorii lui Constantin Cojocaru. Surse din cadrul anchetei au precizat că polițiștii au ajuns la tânără după ce Cojocaru ar fi vorbit de mai multe ori cu aceasta din arest. Mai precis, convorbirile au fost ascultate, iar oamenii legii au ajuns la concluzia că Nicoleta Dorina Petcu a fost complice. Mai mult decât atât, în urma descinderilor, între Passaris și nepoata sa au fost găsite mesaje de dragoste, semn că între cei doi era o relație incestuoasă.

Comentarii
  • Lasa ca si gentile erau din spaga. Nu i-a ajuta Dumnezeu. De Haram au venit, de Haram s-au dus. Stie doctorita sa revina la vechile obiceiuri si in citeva luni isi reface colectia

  • Că să înțelegem unde se duce șpaga săracului strânsă de toată familia cu chiu cu vai, când îi ajunge cuțitul la os și are nevoie de ingrijiri medicale.

  • PACIENTA si IMPERFECT, doi IMBECILI, „strugurii sunt acri”. Aveti vreo dovada ca banii erau din spaga si nu si dintr-o activitate privata, pe langa cea salariala, pentru care si-a platit taxele? Faptul ca respectivii au furat este tolerabil pentru cei ca voi, PROSTIA la kilogram!!!

  • Acest Cojocaru alias Pisica Neagra sau Broscoi a furat gaini la viata lui in comuna Belcesti satul Tansa si uite asa a ajuns cel mai feroce infractor .Cel mai de temut interlop infractor ce da emotii politiei .
    Felicitari celor de la SIC care l-au prins in flagrant ,cred ca Cojicaru a colaborat cind a fost prins altfel era moarte de om .Acest barbat are o forta colosala si e abil si siret .

  • Sincer, sper sa il elibere si sa fie un fel de robin hood al romaniei: sa ia de la corupti, spagari si sa dea la toate prietenele lui, sa le tina numai in puf, ca is tinere, frumoase, muncesc si merita si tinerii un trai mai bun :))) Poate nu mai ajung pe mana bombardierilor si a proxenetilor
    Pe el l-au prins ca a furat dar pe doctorita nu o intreaba nimeni de unde are ea valori de zeci de mii lei.

  • DA, am, idiotule/idioato, un om care munceste atat nu arunca banii pe ferestra cu zecile de mii pe obiecte de lux, deci e clar ca pe langa salariul de medic are si alte venituri fie ca e spaga sau alte manareli

Adauga un comentariu