Sanatate

Ceai de lămâie cu bicarbonat: Remediul naturist cu rezultate neașteptate

Publicat: 23 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ceai de lămâie cu bicarbonat Remediul naturist cu rezultate neașteptate
Ceaiul de lămâie cu bicarbonat de sodiu are un eficient remediu naturist

Una dintre cele mai folosite metode naturiste pentru prevenirea cancerului este consumul de lămâie și bicarbonat. Multe persoane care apelează la această metodă bea și ceai de lămâie cu bicarbonat.

Bicarbonatul de sodiu are un eficient remediu naturist. Bicarbonatul de sodiu combinat cu zeama de lămâie poate fi folosit ca remediu în mai multe afecțiuni. În combinație cu lămâia, bicarbonatul de sodiu este folosită de multe femei care vor să scape rapid de kilogramele în plus în dieta de slăbit.

Cum se prepară ceaiul de lămâie cu bicarbonat

Pentru a prepara ceaiul de lămâie cu bicarbonat trebuie lăsat peste noapte, într-un vas, un litru de apă curată, pe care ați filtrat-o sau ați adăugat cărbune activ. Din această apă, a doua zi, folosiți jumătate de litru pentru a face un ceai de lămâie. Folosiți o lămâie medie întreagă, căreia i-ați îndepărtat coaja integral, în prealabil.

După ce ați lăsat ceaiul la răcit, adăugați o lingură mare de bicarbonat de sodiu. Peste ceai adăugați cantitatea de apă pură rămasă. Amestecul obținut lăsați-l peste noapte, iar ziua următoare beți o cană, pe stomacul gol. Repetați acest tratament tim pde două săptămâni și veți vedea că rezultatele sunt uimitoare.

Răceala și gripa, combătute cu ceai de lămâie cu bicarbonat

Ceaiul preparat așa cum am prezentat anterior poate fi un bun remediu pentru răceală și gripă. Pentru a scăpa de tusea sâcâitoare și de durerile în gât, trebuie să consumi acest amestec timp de câteva zile. Având în vedere că bicarbonatul de sodiu este un compus natural din categoria sărurilor și are efect de alcalinizare, acesta reduce acidoza sistemică în întregul organism.

De precizat că în acest tratament se folosește doar o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu. Amestecul obținut se consumă în prima zi câte o doză, la un interval de două ore. A doua zi, se ia câte o doză la un inetrval de trei ore, iar a treia zi se iau doar două doze, una dimineața și a doua seara. Tratamentul se continuă până la vindecare.

Se poate slăbi cu bicarbonat de sodiu și lămâie

Din dorința de a scăpa rapid de kilogramele în plus, multe femei apelează la tot felul de rețete naturiste. Una dintre soluțiile care promit că te scapă de excesul de grăsimi este dieta bazată pe bicarbonat de sodiu și lămâie.

Într-un pahar cu apă plată se pune jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cu zeama de la o lămâie. Amestecul de lămâie cu bicarbonat trebuie consumat timp de 14 zile și cei care dau rețeta spun că vei slăbi până la 3 kilograme.

Acest amestec se consumă doar dimineața, pe stomacul gol, timp de două săptămâni.

De mențioant că acest amestec poate fi dăunător persoanelor cu gastrită. În plus, acesta ar putea duce la creștere a stresului, din cauza conținutului ridicat de sodiu.

Amestecul de bicarbonat de sodiu și lămâie are efect detoxifiant, ajutând la eliminarea toxinelor stocate de corp în celulele grase. De asemenea, contribuie la detoxifierea ficatului, reglează grăsimile din sânge și zaharul. Furnizează antioxidanți, potasiul și vitamina C necesară pentru întreaga zi. Remediul are proprietăti alcalinizante, deoarece ajută rinichii să elimine acidul din organism.

Adauga un comentariu