Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” și Școala Profesională Fântânele, organizează miercuri, 10 decembrie 2025, de la ora 11.00, o nouă întâlnire în cadrul proiectului „Om, mediu, alimentație, sănătate”.
Evenimentul, găzduit de Facultatea de Horticultură – Centrul de Cercetări Horticole, va avea ca temă legumele și fructele naturale, cu accent pe ceaiul și siropul de măceșe, prezentate din perspectiva caracteristicilor nutritive și a beneficiilor pentru sănătate.
„Om, mediu, alimentație, sănătate”, ediția a VI-a. Legume și fructe naturale – Ceai și sirop de măceșe – caracteristici și beneficii
Miercuri, 10 decembrie 2025, de la ora 11.00, Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Universitatea de Științele Vieții, Facultatea de Horticultură și Școala Profesională Fântânele, Iași organizează întâlnirea proiectului „Om, mediu, alimentație, sănătate” Legume și fructe naturale: Ceai și sirop de măceșe – caracteristici și beneficii.
Activitatea va avea loc Universitatea de Științele Vieții, Facultatea de Horticultură, Centrul de Cercetări Horticole și va fi susținută de asist. univ. dr. Ioana Buțerchi și ing. dr. Roxana Anghel. Reprezentanta bibliotecii va vorbi despre serviciile pe care le oferă biblioteca județeană tinerilor utilizatori. Elevii Școala Profesională Fântânele, Iași vor fi coordonați de prof. director Maria Chelariu, prof. Corina Holeră și prof. Estera Duduman.
Proiectul interinstituțional „Om, mediu, alimentație, sănătate” se desfășoară sub egida programului Biblioteca și Comunitatea – Intersecții și pune în valoare cărțile de specialitate, aflate în colecțiile existente”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi.