Diete si regimuri

Ceaiul verde topeste grasimea abdominala, daca stii cum sa il bei

Publicat: 05 apr. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ceaiul verde topeste grasimea abdominala daca stii cum sa il bei
7

Ceaiul verde se numara printre cele mai bune mijloace naturale pe care le avem la indemana pentru a scapa de grasimea abdominala. Aceasta bautura bogata in antioxidanti, daca este asociata cu un regim alimentar sanatos si miscare da rezultate spectaculoase.

Ceaiul verde te ajuta sa obtii abdomenul plat, contribuie la mentinerea unei greutati normale si are un efect tonic general asupra organsimului, fara sa fie deloc agresiv, scrie eHow. De asemenea, are si un puternic efect antioxidant si intareste imunitatea organismului.

Cele mai bune ceaiuri pentru un abdomen fara grasime

Potrivit cercetatorilor americani, arderea grasimilor de pe abdomen este grabita cu 77%, in cazul bautorilor de ceai verde. Ceaiul verde este si un excelent remediu impotriva balonarilor abdominale.

Ceaiul verde actioneaza pe mai multe planuri. In primul rand, scade apetitul si taie foamea pentru multa vreme. Daca bei o ceasca de ceai verde dupa masa, senzatia de satietate o sa dureze mult mai mult. Baut inainte de masa vei manca mai putin, pentru ca acesta taie apetitul. Efectul este imediat si dureaza doua-trei ore.

Ai grasime pe burta? Iata cum sa scapi de ea

O ceasca de ceai verde este ideala dimineata, dupa ce te trezesti, in loc de cafea sau, si mai bine, dupa micul dejun. Poti bea ceai verde si inainte sau dupa pranz si cina in functie de stilul tau de viata sau de contextul care iti este favorabil.

Cu cinci cesti (nu cani!) de ceai verde pe parcursul intregii zile, iti vei tine sub control apetitul, vei avea energie, o stare pshihica mai buna si un ten mai frumos.

Ceaiul verde si efectele asupra grasimii corporale

Adauga un comentariu