Local

Ceartă ca la ușa cortului a două senatoare din Iași! Diana Șoșoacă în conflict cu Laura Scântei – VIDEO

Publicat: 13 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ceartă ca la ușa cortului a două senatoare din Iași Diana Șoșoacă în conflict cu Laura Scântei  - VIDEO
Diana Șoșoacă și Iulia Scântei s-au certat în Parlament

Doi parlamentari din Iași au decis să se certe ca la uşa cortului chiar în Parlamentul României. Vorbim despre faptul că Diana Șoșoacă, senator de Iași și Laura Scântei și ea senator de Iași și-au aruncat cuvinte grele în Parlament.

Cu toate că nu fac nimic pentru judeţul Iași, cele două senatoare se fac remarcate prin conflictele din spaţiul public punând Iașul sub o lumină proastă.

Diana Șoșoacă s-a certat cu Iulia Scântei pe motiv de mască

Concret, în cursul zilei de marţi, 13 aprilie 2021, senatoarei Diana Șoșoacă i s-a interzis accesul în Parlement, mai exact în sala în care se desfăşura o ședință pentru că purta mască de protecţie transparentă. Cea care i-a interzis accesul este o altă senatoare de Iași, Iulia- Laura Scântei care este și șefa comisieri respective.

Conform datelor de la această oră, Iulia Scântei s-ar fi pus în ușă şi nu a vrut să îi permită accesul Dianei Șoșoacă ce era alături de avocatul ei. În replică, Șoșoacă a afirmat că totul este o mascaradă și că ordinul spune că masca trebuie să acopere gura şi nasul, ceea ce și face. Aceasta a spus că totul e un abuz şi că ar fi Iulia Scântei ar fi încercat să cheme jandarmeria.

„Singurul ordin care spune cum arată mască că trebuie să îmi acopere nasul și gura. Majoritatea parlamentarilor poartă mască albastră. Le-am cerut să îmi arate certificatul de conformitate al măștilor. Să fii tu parlamentar și să vii să spui că o mască e conformă sau nu e încălcare a legii. Doar pentru că eşti președinta Comisiei Juridice, să spui tu că nu e conformă, înseamnă un abuz. E greu să înțeleagă aceste legi și e greu de crezut că poate conduce Comisia Juridică. A încercat să cheme jandarmii să ne dea afară și a vrut să interzică intrarea avocatului meu în sală”, a declarat Șoșoacă.

Ca un fapt divers, le urăm celor două senatoare de Iași multă sănătate dar şi mult succes la implementarea a cât mai multor proiecte pentru Iași, în fond, pentru ăsta au fost trimise de  ieșeni în Parlament.

 

Diana Șoșoacă, plângere penală împotriva Laurei Scântei

În continuarea conflictului, la fața locului s-au deplasat polițiștii din București. Aceștia au fost chemați, printr-un apel la numarul unic de urgență 112. Senatoarea a spus că a fost agresată și bruscată de mai multe persoane. De asemenea, aceasta a spus că va depune plângere penală pe numele Laurei Scântei și a altor membri din stafful Senatului.


Vom reveni!

Adauga un comentariu