Local

Ceartă ca la ușa cortului a două senatoare din Iași! Diana Șoșoacă în conflict cu Laura Scântei – VIDEO

Publicat: 13 apr. 2021
Diana Șoșoacă și Iulia Scântei
Diana Șoșoacă și Iulia Scântei s-au certat în Parlament

Doi parlamentari din Iași au decis să se certe ca la uşa cortului chiar în Parlamentul României. Vorbim despre faptul că Diana Șoșoacă, senator de Iași și Laura Scântei și ea senator de Iași și-au aruncat cuvinte grele în Parlament.

Cu toate că nu fac nimic pentru judeţul Iași, cele două senatoare se fac remarcate prin conflictele din spaţiul public punând Iașul sub o lumină proastă.

Diana Șoșoacă s-a certat cu Iulia Scântei pe motiv de mască

Concret, în cursul zilei de marţi, 13 aprilie 2021, senatoarei Diana Șoșoacă i s-a interzis accesul în Parlement, mai exact în sala în care se desfăşura o ședință pentru că purta mască de protecţie transparentă. Cea care i-a interzis accesul este o altă senatoare de Iași, Iulia- Laura Scântei care este și șefa comisieri respective.

Conform datelor de la această oră, Iulia Scântei s-ar fi pus în ușă şi nu a vrut să îi permită accesul Dianei Șoșoacă ce era alături de avocatul ei. În replică, Șoșoacă a afirmat că totul este o mascaradă și că ordinul spune că masca trebuie să acopere gura şi nasul, ceea ce și face. Aceasta a spus că totul e un abuz şi că ar fi Iulia Scântei ar fi încercat să cheme jandarmeria.

„Singurul ordin care spune cum arată mască că trebuie să îmi acopere nasul și gura. Majoritatea parlamentarilor poartă mască albastră. Le-am cerut să îmi arate certificatul de conformitate al măștilor. Să fii tu parlamentar și să vii să spui că o mască e conformă sau nu e încălcare a legii. Doar pentru că eşti președinta Comisiei Juridice, să spui tu că nu e conformă, înseamnă un abuz. E greu să înțeleagă aceste legi și e greu de crezut că poate conduce Comisia Juridică. A încercat să cheme jandarmii să ne dea afară și a vrut să interzică intrarea avocatului meu în sală”, a declarat Șoșoacă.

Ca un fapt divers, le urăm celor două senatoare de Iași multă sănătate dar şi mult succes la implementarea a cât mai multor proiecte pentru Iași, în fond, pentru ăsta au fost trimise de  ieșeni în Parlament.

 

Diana Șoșoacă, plângere penală împotriva Laurei Scântei

În continuarea conflictului, la fața locului s-au deplasat polițiștii din București. Aceștia au fost chemați, printr-un apel la numarul unic de urgență 112. Senatoarea a spus că a fost agresată și bruscată de mai multe persoane. De asemenea, aceasta a spus că va depune plângere penală pe numele Laurei Scântei și a altor membri din stafful Senatului.


Vom reveni!

Comentarii
  • Madam Scantei e din Bucuresti si e putred de bogata. Probabil ca face donatii serioase. Altfel nu vad de ce PNL Bucuresti ne-o tot impune pe listele de la Iasi. De facut, face totul pentru buzunarul ei, nimic pentru Iasi.

    Ma intreb daca nu cumva ar trebui sa avem si noi o structura similara cu a Germaniei : cu landuri care au parlament si guvern propriu. Am scapa in sfarsit si de bucuresteni si de ordinele venite de la Bucuresti.

  • Stau și mă întreb…oare nu se găsește nimeni sa.i rupă capul mahalagioaicei ăsteia??? Chiar face târfa asta penală ce vrea ea ???

  • DA! De acord cu regionalizarea! De acord cu un parlament si un guvern regional! Bucurestiul conduce foarte prost si partinitor. Sa ne conducem singuri, fara amestecul Bucurestiului, ar fi un mare pas inainte. In primul rand, toate firmele cu puncte de lucru in Moldova, ar trebui sa plateasca impozitul in Moldova, chiar daca au sediul social in Bucuresti. Acuma toti il platesc in Bucuresti, iar Bucurestiul se lauda cum face el singur un sfert din PIB-ul tarii si ne scoate ochii pe chestia asta.

  • Scantei este notarul serviciilor. Biroul ei notarial este practic in Piata Victoriei. Este hiperprotejata si hipersustinuta.

  • IONUT POSTACUL DE PE ACEST SITE TE DERANJAZA ADEVARUL MAHALAGIOACEI DIANA SOSOACA SAU INCA TU NUSTII CA IN PARLAMENT SUNT JEGURILE PENELEEEEEEEEEEEEE PENELEEEEEEE INFILTRATE PESTE TOT IAR PITIPOANCA DE MADAM IULIA SCANTEI CINE MASA ESTE MOLDOVEANCA ASTA NEROCITA IULUIA SCANTEI SLUGA STAPANILOR SECURISTI? .AM 54 DE ANI STIU BINE CE VORBESC BOULE

  • DIANA SOSOACA CORNELIU VADIM TUDOR DOIBRAVOOOOOOOOOOOOOOO BRAVOOOOOOOOOOOO! O EU O SUSTIN PE ACESTA FEMEIE DIANA SOSOACA-IVANOVICI!

Adauga un comentariu