Local

Cei doi arabi care au contrafăcut spirtul medicinal au ajuns în fața judecătorilor! Procurorii cer arestarea preventivă – Galerie Foto, Video, Update

Publicat: 04 mai 2020

Update: Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a admis propunerea de arestare preventivă a celor doi bărbați pentru săvârşirea infracţiunilor de “ucidere din culpă” prevăzută de art. art. 192 alin. 1 şi 3 Cod penal (9 persoane decedate), „înşelăciune” prevăzută de art. 244 alin. 1 şi 2 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal (3 acte materiale) şi art. 77 lit. a şi g din Codul penal. Aceștia au drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Știre inițială: Cei doi arabi care au contrafăcut spirtul medicinal au ajuns în fata judecatorilor. Procurorii cer arestarea preventivă. Vă reamintim că oamenii legii au început o anchetă fără precedent la Iaşi. Aceştia au început să facă cercetări în satele unde s-au vândut cantităţi de spirt contrafăcut. Lista este completată pe parcurs. Oamenii care au murit în condiţii suspecte sunt deshumati pentru a li se preleva probe. Legiştii vor stabili cu exactitate cauzele morţii. Conforma datelor din ancheta, exista o întreagă afacere din vânzarea spirtului contrafăcut. Mai mulţi cetăţeni de origine arabă ar fi pus în spirt o substanţă otrăvitoare. În cursul nopţii trecute, procurorii au reţinut două persoane bănuite de întreaga ilegalitate. Una dintre persoane este, conform informaţiilor obţinute în EXCLUSIVITATE de BZI.RO, tatăl lui Hamude de la ”Puterea Dragostei”.

Adauga un comentariu