Local

Cel mai loial „locotenent” al Cordunenilor stă cu sufletul la gură! După ce a fluturat o sabie în centrul Iașului și și-a amenințat rivalii, procurorii îl vor „legat”! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 04 mart. 2021
Ștefan Boncu s-a filmat în centrul Iașului, cu o sabie în mână
Războiul de pe Facebook dintre clanurile interlope din Iași a ajuns în instanță: un individ este acuzat acum de tulburarea ordinii și liniștii publice

Un membru al lumii interlope din Iași va ajunge în fața instanței. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ștefan Andrei Boncu. Acesta este acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice. Întreg scandalul a izbucnit după ce individul s-a filmat cu o sabie prin centrul Iașului, în timp ce își amenința rivalii, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Mărăraș, zis „Brăileanu'”

Cutremur în lumea interlopă din Iași! Unul dintre cei mai temuți membri va fi nevoit să dea explicații în instanță! Asta, după ce individul s-a filmat și a postat pe Facebook clipul în care își amenința rivalii cu o sabie!
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ștefan Andrei Boncu. Acesta este acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ștefan Andrei Boncu, acuzat că a făcut scandal cu o sabie prin centrul Iașului


Ieșeanul Ștefan Andrei Boncu a intrat în vizorul oamenilor legii în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, individul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu! Astfel, oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. Acesta ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri, individul și-ar fi amenințat rivalii din oraș.
Așadar, Jean Mărăraș și Constantin Vandam sunt cei vizați de postările făcute pe rețeaua de socializare. În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Filmarea a fost făcută pe timp de noapte, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu'” (Jean Mărăraș).

„Vandam și Jean, … de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, a strigat individul pe filmarea realizată în Piața Unirii.

Mai mult, acesta a mai proferat unele injurii, invitându-i pe cei doi rivali vizați să se întâlnească cu el, pentru a-și regla conturile.

S-a mutat în zona Sălii Polivalente

De asemenea, în cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona din apropierea Sălii Polivalente. „Vandam și Jean, p… pe voi, mi-ați dat întâlnire în față la Sala Sporturilor! Am venit aici, b… de zdrențe! Veniți, mă, să ne batem! Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră! Vă faceți reclamă pe Facebook în lipsa noastră, când nu suntem noi!”, a strigat individul, agitând prin aer aceeași sabie.

În urma acestor postări, oamenii legii s-au sesizat cu privire la comiterea unor infracțiuni. Ștefan Andrei Boncu (43 de ani) a fost dus la audieri de către polițiști. Potrivit informațiilor deținute, Ștefan Boncu este un apropiat al clanului Corduneanu. Anchetatorii au susținut că, în trecut, individul a mai avut probleme, atât cu privire la legislația rutieră, cât și cu diverse scandaluri. Pe de altă parte, Jean Mărăraș și Constantin Vandam fac parte din clanul condus de Cosmos Tănase.

Comentarii
 • Ăsta e cel mai prost dintre pământeni.
  De când cu Facebook s-au puzdificat toți.
  Numai live-uri și pantaloni de pizde îmbracă jmecherii la noi.
  Sa nu uitam că sunt bulani care se și pensează :))

 • Care clan ? Lăsațio mai ușor cu Mafia, clanuri ,reglări de conturi de unde ? are dreptate Dana Budeanu șmecheria să mutat pe facebook în rest vrajeală ieftină

 • Individul s-a filmat și a postat pe Facebook. Autoritățile s-au autosesizat și au făcut dosar penal pt. tulburarea liniștii și ordinii publice. Probabil, rivalii amenințați n-au depus plingere pt. amenințare. Poate nu se tem, cum e la codul penal pe amenințare, să-ți creeze o stare de temere! Dar pt. portul și folosirea de arme periculoase nu se autosesizează Politia? Nu-și arata sabia și amenință și înjura? La pușcărie cu asa descreierati, sunt în stare de orice!

 • care interlop????? boncu????? pai ragalia a fugit cu don costelo can a venit oarza. adrian power se etala in baie cu petronel(cica discutau care nevasta e mai profitabila) pe interes !!!!
  asta e clan?????? obositilor

 • Una peste alta va lachit în restaurantul vostru.. Jmecherii pulii.. Asta a plecat de la băcăuanu prostanilor.. De când v-o coace ala.. Cred ca s-a dus cu pachet la vasilic ala spital::)))

 • cel mai locotenent loial,cel mai sabio-samurai dintre piticii tatuați și ANALfabeți, cel mai de ka ka maka smardoi,mai ieri fuma chiștoace de pe jos, azi are tricou cu echipa de piloți de elicoptere, băiatul e dus tare ca mai toți jmekerii de pe la mall…mai dați-vă dracu de papagali de Senegal

 • Ai de pisda lui neberberita !, sa vezi ce lacheala isi ia poponarul asta la bulau !, o so suga pana vomita corasla si cascaval !, o sai iasa jmekeria pe cur la fetita asta

Adauga un comentariu