Local

Cel mai loial „locotenent” al Cordunenilor stă cu sufletul la gură! După ce a fluturat o sabie în centrul Iașului și și-a amenințat rivalii, procurorii îl vor „legat”! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 04 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel mai loial locotenent al Cordunenilor stă cu sufletul la gură După ce a fluturat o sabie în centrul Iașului și și-a amenințat rivalii procurorii îl vor legat GALERIE FOTO  VIDEO Exclusiv
Războiul de pe Facebook dintre clanurile interlope din Iași a ajuns în instanță: un individ este acuzat acum de tulburarea ordinii și liniștii publice

Un membru al lumii interlope din Iași va ajunge în fața instanței. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ștefan Andrei Boncu. Acesta este acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice. Întreg scandalul a izbucnit după ce individul s-a filmat cu o sabie prin centrul Iașului, în timp ce își amenința rivalii, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Mărăraș, zis „Brăileanu'”

Cutremur în lumea interlopă din Iași! Unul dintre cei mai temuți membri va fi nevoit să dea explicații în instanță! Asta, după ce individul s-a filmat și a postat pe Facebook clipul în care își amenința rivalii cu o sabie!
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Ștefan Andrei Boncu. Acesta este acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ștefan Andrei Boncu, acuzat că a făcut scandal cu o sabie prin centrul Iașului


Ieșeanul Ștefan Andrei Boncu a intrat în vizorul oamenilor legii în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, individul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu! Astfel, oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. Acesta ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri, individul și-ar fi amenințat rivalii din oraș.
Așadar, Jean Mărăraș și Constantin Vandam sunt cei vizați de postările făcute pe rețeaua de socializare. În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Filmarea a fost făcută pe timp de noapte, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu'” (Jean Mărăraș).

„Vandam și Jean, … de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, a strigat individul pe filmarea realizată în Piața Unirii.

Mai mult, acesta a mai proferat unele injurii, invitându-i pe cei doi rivali vizați să se întâlnească cu el, pentru a-și regla conturile.

S-a mutat în zona Sălii Polivalente

De asemenea, în cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona din apropierea Sălii Polivalente. „Vandam și Jean, p… pe voi, mi-ați dat întâlnire în față la Sala Sporturilor! Am venit aici, b… de zdrențe! Veniți, mă, să ne batem! Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră! Vă faceți reclamă pe Facebook în lipsa noastră, când nu suntem noi!”, a strigat individul, agitând prin aer aceeași sabie.

În urma acestor postări, oamenii legii s-au sesizat cu privire la comiterea unor infracțiuni. Ștefan Andrei Boncu (43 de ani) a fost dus la audieri de către polițiști. Potrivit informațiilor deținute, Ștefan Boncu este un apropiat al clanului Corduneanu. Anchetatorii au susținut că, în trecut, individul a mai avut probleme, atât cu privire la legislația rutieră, cât și cu diverse scandaluri. Pe de altă parte, Jean Mărăraș și Constantin Vandam fac parte din clanul condus de Cosmos Tănase.

Adauga un comentariu