Titlurile zilei

Cutremur în lumea interlopă din Iași! Unul dintre cei mai temuți membri a fost dus la audieri! Individul, filmat în timp ce își amenința cu o sabie rivalii din oraș, Constantin Vandam și Jean Brăileanu! GALERIE FOTO / VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 09 ian. 2021

Un membru al lumii interlope din Iași a fost dus vineri la audieri. Polițiștii îl anchetează pe Ștefan Boncu, sub suspiciunile de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Scandalul a izbucnit după două clipuri video postate pe o rețea de socializare. În cadrul filmărilor, făcute în centrul Iașului, Constantin Vandam și Jean Mărăraș, zis „Brăileanu”, au fost amenințați cu o sabie

Război în lumea interlopă din Iași! Unul dintre cei mai temuți membri a fost dus vineri la audieri, iar mai apoi a fost reținut pentru 24 de ore! Individul a fost filmat în timp ce își amenința rivalii din oraș, respectiv pe Constantin Vandam și Jean Brăileanu!
Astfel, oamenii legii s-au sesizat cu privire la Ștefan Boncu. Recent, acesta ar fi postat pe o rețea de socializare două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri individul și-ar fi amenințat rivalii din oraș cu o sabie.

Constantin Vandam și Jean Mărăraș, vizați în videoclipuri

Constantin Vandam și Jean Mărăraș sunt cei vizați de postările făcute pe o rețea de socializare. În una dintre filmări se poate vedea cum individul scoate o sabie dintr-o teacă din piele și o flutură în aer. Se observă că filmarea a fost făcută noaptea, chiar pe stradă, în Piața Unirii. Individul proferează injurii la adresa lui Vandam (Constantin Vandam) și a lui Jean „Brăileanu'” (Jean Mărăraș).

„Vandam și Jean, b… p… de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, strigă individul pe filmarea realizată în zona din fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza, din Piața Unirii.

În plus, acesta mai proferează unele injurii, invitându-i pe cei doi rivali vizați să se întâlnească cu el, probabil pentru a-și regla conturile.

Filmarea s-a mutat în zona Sălii Polivalente din Iași: „Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră!”

În cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona din apropierea Sălii Polivalente din Iași.

„Vandam și Jean, p… pe voi, mi-ați dat întâlnire în față la Sala Sporturilor! Am venit aici, b… de zdrențe! Veniți, mă, să ne batem! Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră! Vă faceți reclamă pe Facebook în lipsa noastră, când nu suntem noi! Vă faceți poze și vă dați jmecheri!”, strigă individul agitând prin aer aceeași sabie.

După realizarea acestor postări, oamenii legii s-au sesizat cu privire la comiterea unor infracțiuni. Astfel, vineri, Ștefan Andrei Boncu (43 de ani) a fost dus la audieri de către polițiști. Acum, urmează ca anchetatorii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu acesta. Din informațiile deținute, Ștefan Boncu este un apropiat al clanului Corduneanu. De altfel, anchetatorii au susținut că, în trecut, individul a mai avut probleme, atât cu privire la legislația rutieră, cât și cu anumite scandaluri. La rândul lor, Jean Mărăraș și Constantin Vandam fac parte din clanul condus de Cosmos Tănase. Și aceștia au avut în trecut probleme cu legea.

UPDATE: Individul a pus sub control judiciar

CERCETAT PENTRU TULBURAREA ORDINII PUBLICE, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

La data de 08 ianuarie a.c.,polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliara, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
Un bărbat, de 33 ani, din mun. Iași, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri.
În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițisti pentru 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru 60 zile.
Cercetările continuă. se arată în comunicatul oamenilor legii.

Comentarii
Adauga un comentariu