Local

Cel mai mare eveniment al Iașului are loc mâine! Magazinul Jumbo își așteaptă clienții cu mii de produse. Isterie pe rețelele de socializare – FOTO

Publicat: 19 oct. 2023
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Cel mai mare eveniment al Iașului are loc mâine Magazinul Jumbo își așteaptă clienții cu mii de produse. Isterie pe rețelele de socializare - FOTO
Magazinul Jumbo se deschide la Iași

Magazinul Jumbo își așteaptă clienții, începând de mâine, 20 octombrie 2023, de la ora 10:00. Reprezentanții celui mai mare retailer de jucării fac ultimele pregătiri pentru marea deschidere, astfel că angajații de la Servicii Publice pun gazonul în fața magazinului de pe bulevardul Socola

Marea deschidere a magazinului Jumbo, cel mai mare retailer de jucării, are loc mâine, 20 octombrie 2023, începând cu ora 10:00. În aceste zile se fac ultimele pregătiri, astfel că, ieri, 18 octombrie 2023, angajații de la Servicii Publice puneau gazonul în fața magazinului de pe bulevardul Socola, care se află lângă Dedeman.

Anunțul privind noua locație a creat isterie pe rețelele de socializare, astfel că au apărut multe filmulețe și postări unde clienții întreabă când va avea loc marea deschidere. Mai mult, cei care au comentat la postările de pe rețelele de socializare susțin că, inițial, magazinul trebuia să se deschidă pe 14 octombrie 2023, însă din cauză că au fost Zilele Iașului s-a amânat pe data de 20 octombrie 2023.

În filmulețele de pe TikTok se observă că în magazinul Jumbo vor fi produse și pentru Crăciun, nu doar cele cu care s-au obișnuit clienții care frecventează alte locații. Cei care trec prin fața magazinului și întreabă când se va întâmpla asta primesc același răspuns de la persoanele care fac ultimele pregătiri, respectiv că se va deschide vineri, 20 octombrie 2023.

Magazinul Jumbo se deschide la Iași

Una dintre intrări, unde a fost amenajată o parcare, va fi dinspre bulevardul Socola, lângă magazinul Dedeman, iar accesul auto, dinspre strada Bularga. Amenajarea magazinului din Iași nu presupune o construcție nouă, ci vizează reabilitarea unei foste hale Iasitex. Terenul pe care se află aceasta are o suprafață totală de 2,5 hectare, iar suprafața utilă a magazinului va fi de 23.329 de metri pătrați după amenajare.

Magazinul de la Iași este al 15-lea din țară, având cea mai mare suprafață, de 2,4 hectare, cu două căi de acces. Compania Jumbo România este administrată prin societatea Jumbo EC. R SRL. Magazinul este de origine greacă și comercializează produse diverse. Gama lor se întinde de la jucării până la decorațiuni pentru casă, produse de papetărie și pentru birou.

Magazinele sunt specializate și pentru a vinde produse de sezon. Țările în care hipermarketul s-a extins sunt Grecia, România, Cipru și Bulgaria. În același timp, este evaluată extinderea și în alte țări din Europa. Lucrările la noua locație s-au finalizat rapid, astfel că deschiderea magazinului se va face mai repede decât a fost preconizată.

În România sunt 15 magazine Jumbo

Magazinul Jumbo trebuia să fie construit inițial în comuna Valea Lupului, însă planurile s-au schimbat. În anul 2022, proiectul a fost amânat în favoarea celui de la Sibiu. Unul dintre motivele întârzierii pare să fi fost reprezentat de condițiile îngreunate de piață. Inflația a afectat cererea, ducând la dificultăți de aprovizionare. Un alt motiv a fost întârzierea obținerii aprobării de construire, locația preconizată fiind mutată. Încă din anul 2021, Jumbo voia să construiască la Iași, fiind lansată o campanie de recrutare de personal. Rețeaua Jumbo mai cuprinde alte 15 magazine în toată țara, în zona de nord-est fiind la Suceava și Bacău.

Alte 4 sunt în București, două în Pitești și câte unul în orașele Ploiești, Arad, Timișoara, Oradea, Constanța și Brăila. Compania grecească este condusă, în România, de Kyriakos Arampatzis. Magazinele sunt construite pe baza unei strategii de marketing. Nu se poate ieși din magazin pe unde s-a intrat. Raioanele sunt așezate sub forma unui labirint și trebuie străbătute pentru a ajunge la ieșire.

Astfel, până la părăsirea magazinului, clientul este întâmpinat cu o multitudine de oferte și este imposibil să plece cu mâna goală. La intrare sunt amplasate raioanele cu jucării. Astfel, este posibil ca la deschiderea noii locații a magazinului Jumbo să fie aglomerat.

Comentarii
Adauga un comentariu