Magazin

Cele mai frumoase 3 buchete de flori cu Lisianthus – FOTO

Publicat: 29 aug. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De cele mai multe ori, daruim flori fara sa le cunoastem semnificatia. Le alegem datorita formei, culorilor si parfumului lor, datorita preferintei persoanei care le va primi, insa nu prea ne gandim la povestea din spatele florilor. Probabil cei mai multi dintre voi cunosc doar semnificatia trandafirilor rosii si galbeni. Si este in regula, pentru ca nu foarte multe persoane stiu ce semnifica florile in functie de specie si de culoare. Insa, daca vreti sa faceti un cadou cu adevarat reusit, ar trebui sa alegeti florile in functie de scopul pentru care le daruiti.

Pentru o cerere in casatorie sau o aniversare in cuplu, cel mai bine se potrivesc trandafirii rosii, care sunt simbolul pasiunii. Pentru nasterea unui copil, trandafirii albi sunt perfecti pentru ca reprezinta speranta unui nou inceput si celebreaza o noua viata. Insa, buchetele sau aranjamentele florale nu sunt realizate doar din trandafiri. Exista zeci de alte flori care se folosesc cu succes pentru a crea adevarate opere de arta florala, iar fiecare are o semnificatie aparte. Va garantam ca daca veti cumpara un buchet de flori si veti cauta semnificatia fiecarei flori componente, veti ramane surprinsi.

Unele flori se daruiesc pentru a exprima dragostea, altele pentru a cere scuze. Unele flori sunt potrivite pentru a sarbatori o reusita, iar altele pentru a-i ura cuiva succes. Ramane la latitudinea voastra daca doriti sa daruiti flori pentru modul in care arata sau daca vreti sa le alegeti in functie de semnificatie. Pana la urma, conteaza gestul si intentia voastra!

Iar daca vreti sa daruiti buchete de flori superbe, cu flori delicate, care in functie de culoarea lor pot simboliza lnocenta, pasiunea, serenitatea sau succesul, va recomandam sa alegeti buchete cu Lisianthus. Aceasta este o floare speciala, care imprumuta frumusetea trandafirului si delicatetea macului. Probabil ati mai vazut-o prin buchete, insa nu stiati exact cum se numeste. In continuare o sa va prezentam trei dintre buchetele noastre preferate cu Lisianthus, pe care le puteti darui in functie de semnificatiile pe care o sa vi le descriem.

1. Buchet Floarea Soarelui Si Trandafiri Galbeni: contine si Lisianthus alb, care este simbolul inocentei, simbolul unui nou inceput si a dragostei curate, a iubirii aflate la inceput. Fiind compus atat din flori albe, dar si galbene, acest buchet se potriveste a fi daruit fie pentru a celebra nasterea unui copil, fie pentru a sarbatori o etapa noua din viata.

2. Buchet Lisianthus Si Calla: este un buchet superb, elegant, atat datorita florilor componente, dar si datorita culorii predominante, mov. Lisianthus-ul mov sunt florile succesului, la fel ca si calla mov, asa ca daca vreti sa felicitati pe cineva pentru o reusita, acesta este buchetul perfect.

3. Buchet Trandafiri Splendid Beauty: probabil este unul dintre cele mai frumoase buchete pe care le-ati vazut. Contine Lisianthus roz, florile pasiunii. Asa ca va recomandam sa daruiti acest buchet persoanei iubite, fie la aniversarea casatoriei, fie cu ocazia zilei de nastere.

Speram ca v-au placut buchetele prezentate si de asemenea, speram sa va ajute informatiile prezentate despre floarea Lisianthus. Asteptam parerile voastre in legatura cu aceste buchete!

 

Adauga un comentariu