Destinatii turistice

Cele mai frumoase locuri de vizitat in Romania PRIMAVARA – GALERIE FOTO

Publicat: 03 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai frumoase locuri de vizitat in Romania PRIMAVARA - GALERIE FOTO
Cele mai frumoase locuri

Cele mai frumoase locuri. Primăvara este primul anotimp al anului. În acest anotimp, toată natura începe să renască după iarna rece. Vă prezentăm mai jos câteva din cele mai frumoase zone din România care merită a fi vizitate în acest anotimp.

Cascada Valul Miresei

Cascada Valul Miresei se afla în comună Răchitele, la o distanţă de 60 de km de Cluj. Există o mulţime de legende în urma cărora s-ar fi format aceasta cascadă. O legendă ar fi povestea unei mirese care s-a aruncat în gol în ziua nunţii ei. Oamenii au plâns-o mult, lacrimile multe ducând la formarea cascadei.

Grădina Botanică – Cluj Napoca

Primăvara, bijuteria oraşului ardelean înfloreşte toată. Grădina are o suprafaţă de 14 hectare şi peste 10.000 de plante de pe toate continentele.

Cele mai frumoase locuri. Cascada Beusnitei

Cascada face parte din parcul Naţional Cheile Nerei din Banat şi are o formă aparte. Aceasta este formată din mai multe fire, împrăştiată asemenea unei perdele de apă. Are o înălţime de doar 15 m dar frumuseţea sa este una rară.

Cheile Banitei

Cheile Banitei se găsesc în Munţii Sureanu, acestea fiind poarta de intrare în Valea Jiului. Este unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în România care este încă neatins de mâna omului. Peisajul sălbatic îţi taie respiraţia şi te face să vrei să nu mai pleci.

Poiana Stanii Regale

Se afla la o altitudine de 1285 de metri. Este un loc minunat care oferă o privelişte ieşită din comun. În apropierea ei se afla Stâncile Franz Joseph. Tot aici puteţi admira Stâncile şi Schitul Sfintei Ana şi Peştera Bogdan.

Munţii Macin

Munţii Macin sunt cei mai vechi munţi din ţara noastră. Au o altitudine de 467 de metri, vârful Greci fiind cel mai înalt. Aceştia sunt munţi mici dar în zonă există o mulţime de obiective turistice: Lacul Zaghen, rezervaţia naţională Munţii Macin, Biserica Niculiţel, Mănăstirea Celic-Dere, Dealul Bujoarele.

Poiana Botizei – Maramureş

Poiana Botizei este un sat drăguţ care încă păstrează tradiţiile româneşti. Aici puteţi vizita Peştera cu Oase şi Biserica de Lemn care este foarte veche, datând din anul 1825.

Poiana Narciselor

Poiana Narciselor este una dintre cele mai frumoase destinaţii de primăvară. O poiană plină de narcise, flori reprezentative pentru primăvara, aşteaptă turiştii pentru a-i învălui într-un miros plăcut şi a le oferi o stare de bine. Atenţie mare: narcisele care înfloresc aici sunt protejate prin lege.

Adauga un comentariu