Stiri si curiozitati

Cele mai frumoase modele de păr vopsit. Cum să obții un look spectaculos

Publicat: 14 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai frumoase modele de păr vopsit. Cum să obții un look spectaculos
Dacă vrem să facem o schimbare de look și să atragem privirile tuturor, atunci trebuie să avem în vedere cele mai frumoase modele de păr vopsit.

Vara se apropie, așa că tot mai multe doamne și domnișoare vor să afle care sunt cele mai frumoase modele de păr vopsit. Culoarea părului este extrem de importantă, aceasta punându-ne în evidență trăsăturile și oferind totodată un aspect de întinerire. Mai mult, unele tunsori inedite ne vor ajuta să ieșim din tipare și să atragem toate privirile. În acest sezon, noile tendințe de colorare a părului sunt diverse, iar tehnicile sunt deosebite. Iată cum poți să obții un look spectaculos.

Cele mai frumoase modele de păr vopsit pentru sezonul de vară

Nuanța părului este extrem de importantă, la fel și tunsoarea pe care o alegem. În ultima perioadă doamnele și domnișoarele optează pentru tehnici inedite de colorare a podoabei capilare, iar rezultatele sunt de fiecare dată pe măsura așteptărilor. Pentru anul acesta la modă este culoarea caramel, dar la fel de apreciate sunt și cele de blond cenușiu sau roșcat blorange.

Un look spectaculos poate fi obținut și cu tehnica ombre. Indiferent de nuanțele alese, un păr vopsit ombre va fascina și ne va pune în centrul atenției. Unele domnișoare preferă un aspect inedit pentru podoaba capilară și preferă să aplice două culori. Nuanța închisă trebuie să fie dedesubt, iar nuanța mai deschisă deasupra. De exemplu, putem opta pentru nuanțele de roșcat-brunet sau nuanțele de șaten ciocolatiu și brunet. Pentru un aspect spectaculos ideale sunt combinațiile între blond argintiu și nuanțele calde de caramel.

Cu siguranță nunațele alese și tehnica de vopsire ne va scoate din tipare și ne va oferi un look fresh pentru sezonul de primăvară și vară. De asemenea, dacă ținem cont de câteva trucuri simple de îngrijire a părului, ne vom bucura de noua înfățișare și vom obține un efect de întinerire.

Anul acesta la modă este părul lung, dar și tunsorile în scări sau bob lung. Pentru vopsit, tendințele sunt cele ombre și jocul între două nuanțe. Doamnele și domnișoarele vor să afle ce produse să folosească pentru ca podoaba capilară să crească mai repede și să aibă un păr sănătos și plin de volum.

Specialiștii recomandă ceaiul de urzică pentru păr, acesta fiind cel mai bun tratament naturist împotriva firelor despicate, a scalpului iritat, dar și a tendinței de cădere a părului.

Cum să atragi toate privirile cu un look spectaculos

Vara se apropie cu pași repezi așa că doamnele și domnișoarele își doresc o schimbare de look. Multe dintre ele preferă culorile calde pentru a vopsi podoaba capilară, însă cele mai îndrăznețe optează pentru tehnica ombre și tunsorile extravagante. În acest caz, perfecte sunt nuanțele de mov sau roșcat aprins, blond argintiu și șaten scorțișoară.

La modă în acest sezon este nuanța de blond căpșună. Tonurile îmbină nuanțe roșiatice, roșcate aurii și blond clasic, la care se mai pot adăuga nuanțe de roz pastelat. Aceste nuanțe pot fi folosite în tehnica ombre pentru un look ieșit din tipare.

Este important să știm faptul că nuanța de blond căpșună este greu de întreținut. De aceea, este nevoie de o vopsire periodică a părului și de produse de îngrijire profesională.

O altă nuanță îndrăgită de doamne și domnișoare și mereu la modă este culoarea caramel. Aceasta va reîmprospăta imaginea și ne va oferi un look fresh. De la nuanțele de șaten închis până la cele de șaten auriu, acestea sunt ideale pentru femeile cu tonalitate caldă a pielii. Tonurile caramel arată bine pe orice coafură, indiferent de lungimea părului. Mai mult, aceste nuanțe creează un efect de întinerire. Pentru aceste nuanțe de caramel ideală este tehnica ombre sau balayage.

Dacă ține cont de noile tendințe și de trăsăturile fizice, cu siguranță ne vom pune în evidență printr-un look fresh și spectaculos. La fel de importantă este tunsoarea, dar și machiajul pe care îl folosim.

Dacă vrem să facem o schimbare de look și să atragem privirile tuturor, atunci trebuie să avem în vedere cele mai frumoase modele de păr vopsit. Aceastea sunt diverse, iar în funcție de nuanțele alese pentru vopsirea podoabei capilare vom reuși să ieșim din tipare.

Adauga un comentariu