Viata de cuplu

Care sunt cele mai periculoase poziții pentru sanatatea organului intim masculin

Publicat: 30 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care sunt cele mai periculoase poziții pentru sanatatea organului intim masculin
Cele mai periculoase poziții pentru penis

Cele mai periculoase poziții pentru penis. Potrivit unui studiu brazilian, două poziții sexuale ar fi mai periculoase pentru bărbat și ar provoca fracturi ale penisului. Și acestea nu sunt neapărat cele mai acrobatice poziții!

Unele poziții ale Kamasutra sunt mai periculoase decât altele, în special în ceea ce privește riscul de fractură a penisului. Dar acestea nu sunt neapărat cele mai acrobatice! Un studiu brazilian publicat în urmă cu ceva timp în revista științifică „Advanced in Urology” a descoperit că poziția Andromache, atunci când femeia este plasată deasupra bărbatului, este responsabilă pentru majoritatea fracturilor de penis.

Pe baza datelor colectate de la serviciile de urgență ale celor trei spitale din São Paulo, Brazilia, acest studiu a descoperit 42 de cazuri de „coitus greșit”, sau fractură de penis, la bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani.

Poziția lui Andromache și cățelușul

Cercetătorii au descoperit că poziția lui Andromache era responsabilă pentru 50% din fracturi și cățelușul responsabila pentru 26% din accidente.

„Ipoteza noastră este următoarea”, explică oamenii de știință. „Când femeia este deasupra, ea controlează mișcarea cu greutatea corpului ei care se sprijină în totalitate pe penisul erect. Nu poate opri mișcarea atunci când sexul bărbatului este asezat în mod greșit, deoarece durerea este de obicei scăzută la femeie în acest caz, în timp ce este puternică pentru penis”.

Accidentul are loc de obicei în timpul unei ieșiri neașteptate a penisului, urmată de o revenire bruscă. O situație care se manifestă mai rar atunci când barbatul este așezat deasupra femeii, potrivit autorilor: „Controlează mișcarea și are astfel mai multe șanse de a opri energia penetrării ca răspuns la durere”.

Cele mai periculoase poziții pentru penis

Dacă masculul nu are os, se poate rupe sub presiune excesivă. Termenul „sfâșiere” ar fi, de asemenea, mai precis, deoarece este o ruptură a corpurilor cavernoase care sunt umplute cu sânge în faza erectilă. Acest lucru duce la formarea unui hematom și umflarea penisului, care este tratat bine prin medicamente antiinflamatoare și durere sau prin intervenții chirurgicale în cele mai grave cazuri.

În ciuda jenei, autorii reamintesc că este obligatoriu să raportăm aceste cazuri cât mai curând posibil, în maxim 12 până la 24 de ore. „Fractura penisului este o afecțiune clinică rară, care adesea provoacă frică și disconfort. Aceasta poate duce la deficiențe sexuale”, avertizează medicii. În absența tratamentului, fractura penisului poate cauza într-adevăr probleme de erecție și tulburări urinare.

Adauga un comentariu