Cultural

Celebra actriță Teodora Mareș are o carieră artistică impresionantă, dar ascunde o mare suferință. ,,Adevărul a fost cu totul altul…”

Publicat: 05 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Celebra actriță Teodora Mareș are o carieră artistică impresionantă dar ascunde o mare suferință. Adevărul a fost cu totul altul
Teodora Mareș a făcut furori în tinerețe cu rolul pe care l-a jucat în celebrul film ,,Declarație de dragoste”, dar pe plan personal a avut parte de multe suferințe.

Celebra actriță Teodora Mareș are o carieră artistică impresionantă, dar ascunde o mare suferință. Aceasta a făcut furori în tinerețe când a jucat în faimosul film ,,Declarație de dragoste” alături de colegul ei, Adrian Păduraru. Ajunsă la vârsta de 60 de ani, Teodora Mareș se bucură din plin de aprecierea publicului autohton și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectorelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actrița a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Iată care este cel mai mare regret al îndrăgitei artiste.

Celebra actriță Teodora Mareș are o carieră artistică impresionantă, dar ascunde o mare suferință

Teodora Mareș este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta are o carieră uluitoare și o poveste de viață pe măsură. Vedeta a jucat în numeroase filme și a fost premiată pentru rolurile sale memorabile. Teodora Mareș a cucerit multe inimi încă de pe vremea când era tânără. Actrița a rămas în memoria colectivă mai ales după ce a jucat în faimosul film ,,Declarație de dragoste” alături de colegul său de breaslă, Adrian Păduraru.

Cei doi formau un cuplu pe plan artistic, însă mulți au crezut că aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și în viața privată. Teodora Mareș a negat zvonurile de la vremea respectivă, precizând că dincolo de colaborarea profesională, avea o relație tensionată cu partenerul ei de scenă, Adrian Păduraru. Actorul a oferit câteva detalii inedite despre Teodora Mareș, dezvăluind care este adevărul și cum se înțeleg cei doi în prezent.

,,Nu ne suportam la vremea aceea. Era o oarecare țâfnă între noi. În pauzele de la filmări nu ne vorbeam, ne ignoram. Dacă lumea a crezut într-o poveste de dragoste dincolo de scenariul din film, atunci poate că a fost doar meritul jocului nostru de pe micile ecrane. Când repetam fiecăruia dintre noi i se părea că celălalt nu face exact ceea ce trebuie. (…)

Pur și simplu nu ne suportam. Nu știu cum publicul ne-a văzut împreună și a crezut că suntem bine, dar adevărul a fost cu totul altul. Astăzi suntem doi colegi care împart amintirea unui mare succes. Acum suntem foarte în regulă, dar atunci nu eram.”, a declarat actorul.

Teodora Mareș are o carieră impresionantă, iar în prezent este o prezență discretă în spațiul public. Actrița ascunde un mare regret pe plan personal, acela că nu a devenit mamă. Vedeta a fost căsătorită mulți ani cu actorul și omul de televiziune Felix Totolici, însă au ajuns la divorț.

De momente grele în viața privată a avut parte și Diana Bișinicu. Artista a suferit enorm după ce s-a despărțit de soțul ei, însă în prezent se bucură din plin de rolul de mamă și se dedică profesiei sale. Și celebra artistă Rona Hartner a trecut prin momente grele. Vedeta a suferit din dragoste, dar s-a reinventat profesional și personal și radiază de fericire la vârsta de 49 de ani.

Ce spune Adrian Păduraru despre fosta lui parteneră de scenă

Adrian Păduraru și Teodora Mareș au format un cuplu în celebrul film ,,Declarație de dragoste.” Cei doi au cucerit publicul cu rolurile sale pe care le-au jucat și s-au bucurat din plin de succes încă din tinerețe. Din măturisirile acestora, relația lor era una tensionată în viața reală și nu se simpatizau deloc. În prezent, Teodora Mareș și Adrian Păduraru au o relație frumoasă de prietenie și se susțin pe plan profesional.

Mai mult, în anul 2017 aceștia au jucat din nou împreună într-un alt film care a cucerit publicul autohton. La vremea respectivă, Adrian Păduraru a oferit câteva detalii inedite despre colega sa, dezvăluind cum a fost experiența reîntâlnirii cu aceasta după mai bine de 30 de ani.

,,A fost foarte mare emoţia. Eu am întotdeauna emoţii, fie că e vorba de filmare sau de teatru. Când nu voi mai avea emoţii nu mai fac nici film, nici teatru, nici televiziune. E o emoţie pe care am acceptat-o greu, Teodora şi mai greu. Mie mi-a făcut bucurie să mă reîntâlnesc cu Teodora cea care este astăzi, ca persoană şi ca actriţă. (…) Suntem într-o relaţie amicală foarte bună.”, a declarat actorul.

Teodora Mareș a făcut furori în tinerețe cu rolul pe care l-a jucat în celebrul film ,,Declarație de dragoste”, dar pe plan personal a avut parte de multe suferințe. Actrița regretă că nu are copii și că a trecut printr-un divorț dureros, însă se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Adauga un comentariu