Mozaic muzical

Celebrul chitarist Paul Barrere a murit

Publicat: 28 oct. 2019

Celebrul chitarist Paul Barrere a murit. Paul Barrere s-a stins din viață în urma complicațiilor medicale. Despre acesta se ştie că avea Hepatită C. În 2015 artistul a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Acesta a mai supravieţuit încă patru ani după anunţul doctorilor.

Celebrul chitarist Paul Barrere a murit

Paul Barrere a făcut parte dintr-o trupă legendară, Little Feat încă din 1972. De atunci a cântat mereu alături de Little Feast și a scris sau a ajutat la scrierea a piesa care au făcut istorie în muzică. Dintre acestea merită menţionate All That You Dream,” “Old Folks Boogie,” “Time Loves A Hero” și “Feats Don’t Fail Me Now.”

„Cu mare tristețe, Little Feat anunță decesul fratelui nostru chitarist Paul Barrere, survenit la Spitalul UCLA. Cerem ca gândurile voastre bune să se îndrepte către văduva Pam, spre copiii acestuia, Gabriel, Genevieve și Gillian, și către toți fanii ce au reprezentat familia lui extinsă”, au declarat membrii formației Little Feat.

La începutul lunii, Paul Barrere avea să le transmită o scrisoare fanilor prin care le explica motivul și își cerea scuze pentru faptul că nu va putea participa la turneul aniversar de 50 de ani ai formației. Motivul fiind complicaţiile apărute la ficat, complicații care aveau să devină mult prea mari.

A făcut parte din trupa Little Feat

De-a lungul timpului, Paul Barrere a compus mai multe albume considerate de specialiști drept reușite în domeniu.

În 1983 a dat o mare lovitură cu On My Own Two Feet (Mirage), apoi un an mai târziu, în 1984, a urmat Real Lies (Atlantic), pentru ca în 1995 să scoată pe piață, If the Phone Don’t Ring (Zoo). Ca Bluesbusters a scris This Time (Landslide), Merry Christmas (Tower) și Accept No Substitutes (Landslide)loading...

Adauga un comentariu