Cancan

Celia a trecut prin momente dificile atunci când a fost însărcinată! Artista a slăbit 20 de kilograme

Publicat: 31 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Celia a trecut prin momente dificile atunci când a fost însărcinată Artista a slăbit 20 de kilograme
Deși a trecut prin clipe grele când a fost însărcinară, Celia este împlinită acum

Cu toate că a trecut prin momente dificile când a fost însărcinată, Celia este mai fericită ca oricând. Aceasta a dus pe lume o fetiță minunată și sănătoasă. Botezul fiicei sale a fost oficializat de curând, iar la petrecere artista a purtat o rochie strălucitoare argintie.

Deși s-a îngrășat mai mult de 20 de kilograme în timpul sarcinii, vedeta a reușit să le dea jos extrem de rapid. Mai mult de atât, în prima lună a slăbit 11 kilograme doar prin alăptare.

Celia a trecut prin momente dificile atunci când a fost însărcinată!

Celia este una dintre cele mai apreciate cântărețe. Aceasta este căsătorită cu Ardeli Ancuța și au împreună doi copii. În urmă cu patru ani, artista a trecut print-un moment cumplit când a pierdut o sarcină. La momentul respectiv, cuplul a plecat în Australia. A doua oară când a rămas gravidă, i-a fost frică să se bucure deoarece îi era teamă să nu piardă din nou copilul. 

„La început mi-a fost frică să mă bucur, când am aflat că sunt însărcinată. Cu Angelo nu am avut nici cea mai mică temere, dar după ce pierzi sarcini, e mai greu.(…) Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă.”, a declarat Celia.

Pentru că a trecut printr-o adevărată traumă, Celiei îi era teamă să vorbească despre faptul că era însărcinată. Mai mult de atât, cântăreața a avut și niște dureri mari ce au speriat-o, dar în cele din urmă a trecut cu bine peste. De asemenea, aceasta se temea să nu nască înainte de termen.

„Au fost nişte probleme care mi-au dat nişte dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenţie aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine. (…)Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar eu cred că, cu starea mea de spirit şi cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final, că mai sunt cinci săptămâni.”, a precizat artista la momentul respectiv.

Cântăreața a slăbit enorm de mult pentru botezul fiicei sale

În timpul sarcinii, Celia s-a îngrășat mai mult decât se aștepta. Aceasta a luat peste 20 de kilograme, dar a reușit să slăbească până la botezul fiicei sale. Pentru a reveni la silueta pe care o avea înainte, artista dorește să mai dea jos încă 8 kilograme. Cu toate că nu a mers la sală, cântăreața a adoptat un stil de viață sănătos. 

„Eu îmi doresc să mai slăbesc 8 kg. Pe timpul sarcinii am luat în greutate în jur de 23 de kg. Primele 11 kg le-am slăbit în prima lună de zile prin alăptare. În 6 luni am slăbit destul de mult, circa 15 kg. La sală nu am fost și cred că nu merg mai repede de luna septembrie. Ne pregătim de botez, dar încă nu știu ce rochie voi îmbrăca. Nașii fetiței sunt buni prieteni de-ai noștri”, a precizat vedeta. 

Cântăreața și-a botezat de curând fiica, iar la eveniment au participat prietenii apropiați și familia. La petrecere, artista a purtat o rochie argintie, lungă și strălucitoare ce a atras privirea tuturor. Ulterior, mai spre seara, aceasta a transformat-o într-o rochie mini.

Deși a trecut prin clipe grele când a fost însărcinară, Celia este împlinită acum. Vedeta este fericită după ce a adus-o pe lume pe fetița sa. De asemenea, și Ioana Popescu este în culmea fericirii. Bruneta a aflat de curând ca va avea un copil alături de soțul său.

Adauga un comentariu