Cancan

Ioana Popescu s-a fotografiat aproape nud pe Instagram! Ce veste surprinzătoare le-a dat urmăritorilor săi?

Publicat: 29 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Popescu s-a fotografiat aproape nud pe Instagram Ce veste surprinzătoare le-a dat urmăritorilor săi
Ioana Popescu și-a suprins din nou urmăritorii pe pagina de Instagram cu o imagine aproape nud

Ioana Popescu este cunoscută pentru aparițiile sale controversate nud. Cu toate acestea, vedeta a dispărut de o vreme din lumina reflectoarelor. Bruneta s-a căsătorit și acum este mai fericită ca niciodată. Mai mult de atât, bărbatul nu este deranjat de trecutul soției sale.

De curând, jurnalista și-a surprins urmăritorii cu o imagine pe Facebook. Nimeni nu se aștepta ca Ioana Popescu să le dea vestea mult așteptată. 

Ioana Popescu s-a fotografiat aproape nud pe Instagram! 

Ioana Popescu este una dintre cele mai controversate apariții de pe micile ecrane. Aceasta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să petreacă mai mult timp alături de partenerul său. Vedeta mai este cunoscută și sub numele de „devoratoarea de fotbaliști”, fapt pentru care s-a și căsătorit cu unul. Bruneta a făcu pasul cel mare alături de Ion Lőrinczi, un jucător de fotbal american. Cu toate acestea, Ioana Popescu nu a renunțat la ipostazele provocatoare de pe Instagram. Vedeta a distribuit o imagine pe pagina sa nud, în care bustul îi este acoperit doar de mâini. O altă fotografie ce a strâns mii de aprecieri este cea în care este îmbrăcată într-o rochie neagră, lenjeria intimă fiind lăsată la vedere. O altă vedetă ce nu se sfiește să apără nud este și Ioana Filimon.

Chiar dacă soția sa se afișează în ipostaze cât mai sexy, fotbalistul pare să nu aibă o problemă cu asta. Mai mult de atât, bărbatul a precizat că nu îl deranjează trecutul iubitei sale.

„Când a început relația noastră nu știam nimic de trecutul ei. I l-am acceptat așa cum este când am aflat despre el. Câteodată mai descopăr câte un lucru nou, dar nu, nu mă deranjează.(…) N-a fost niciun șoc, pentru că, până la urmă, dacă îți place de cineva, îți place așa cum este. Și poate că și acel trecut al lui l-a modelat să fie așa cum îți place ție sau așa cum îmi place mie.”, a precizat Ion Lőrinczi.

Iona Popescu este mai fericită ca niciodată

Ioana Popescu a oferit o veste ce a luat prin surprindere tot internetul. Aceasta a anunțat că este însărcinată. Bruneta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu un test de sarcină pozitiv. Urmăritorii săi au asaltat-o cu multe întrebări, fiind curioși să știe dacă este într-adevăr gravidă. Ulterior, vedeta le-a spus că este adevărat, dar momentan preferă să i se respecte intimitatea. 

„Testul este al meu și este pozitiv, dar nu mai vreau să dau detalii despre viața mea privată. M-am săturat să mă tot dați prin ziare! Când voi avea ceva de comunicat, am să vă anunț. Testul l-am pus pe pagina de Facebook pentru prietenii mei virtuali. Atât am de declarat”, a precizat Ioana Popescu. 

În urmă cu câteva luni, bruneta a fost implicată într-un scandal cu Roxana Nemeș. Jurnalista a fost acuzată de infidelitate de către cântăreața. Aceasta l-ar fi sărutat pe Călin Hagima. Ulterior, a clarificat și a declarat că bărbatul îi este verișor și a fost un sărut pur amical.

Ioana Popescu și-a suprins din nou urmăritorii pe pagina de Instagram cu o imagine aproape nud. Vedeta nu a renunțat la ipostazele provocatoare chiar dacă s-a căsătorit. 

Adauga un comentariu