International

Celia este o tânără care susține că nu a mai mâncat de 4 ani. Aceasta suferă de o afecțiune foarte rară

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Celia este o tânără care susține că nu a mai mâncat de 4 ani. Aceasta suferă de o afecțiune foarte rară
Tânără în vârstă de doar 28 de ani are o viață de coșmar

Celia este o tânără în vârstă de 28 de ani care susține că nu a mai mâncat de 4 ani și trece prin momente cumplite. În cazul ei, alimentele nu pot fi împinse în sistemul intestinal, motiv pentru care medicii i-au montat un dispozitiv special. În pofida bolii de care suferă Celia, tânăra rămâne optimistă, deoarece spune că trebuie doar să „meargă mai departe”.

Celia este o tânără care susține că nu a mai mâncat de 4 ani

Celia nu poate mânca nimic, deoarece suferă de o afecțiune extrem de rară, care este întâlnită la doar unul din 70 de milioane de oameni, potrivit SKD.

Tânără în vârstă de doar 28 de ani are o viață de coșmar! Aceasta suferă de o afecțiune extrem de rară, pe care doar una din 70 de milioane de persoane. Mai exact, alimentele nu pot fi împinse în sistemul intestinal, motiv pentru care medicii i-au montat o linie Hickman, care intră „prin piept, urcă în jugulară și apoi coboară în aortă”.

Ea nu mai poate mânca nici măcar o bucată de pâine de aproximativ 4 ani de zile, deoarece a fost diagnosticată cu sindromul Loeys-Dietz (LDS). Cu toate astea, Celia rămâne optimistă, deoarece spune că trebuie doar să „meargă mai departe”.

Medicii nu sunt deloc optimiști în privința sa, deoarece ea a fost diagnosticată cu această tulburare debilitantă a țesutului conjunctiv încă din adolescență și speranța medie de viață pentru o persoană cu LDS este de doar 36 de ani.

Celia s-a împăcat cu ideea că nu va mai trăi mult

Așadar, Celia s-a consolat cu timpul că moartea sa va veni „din senin”, mai informează sursa citată mai sus. În timpul unui interviu, Celina a detaliat cum a afectat-o această boală și cum visele ei au fost spulberate. Tot ea a spus și că o disecție aortică este ceea care o va ucide.

„Multe dintre organele mele fie nu s-au mai format cum trebuie, fie au început să se închidă. Îmi provoacă multe dureri, dureri cronice, mă face să fiu incredibil de obosită și, de asemenea, sunt incredibil de sensibilă la diferite boli.

Mă simt incredibil de frustrată pentru că am 20 de ani și sunt atât de multe lucruri pe care nu le pot face în viața mea, pe care mi-aș dori să le pot face și pe care nu mai am energia să le fac”, a explicat Celia.

Totodată, britanica a povestit că până și un fir de praf ar putea fi fatal pentru ea, așadar locuința sa trebuie să fie mereu curată. În total, doar 10 ore Celia poate sta deconectată de la aparate, deoarece alimentarea ei durează 14 ore. În plus, și tatăl, dar și fratele tinerei suferă de aceeași afecțiune.

Adauga un comentariu