Prima pagină » Cancan ultimă oră » Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din cauza problemelor de sănătate în 2021, dar revine în forță anul acesta

Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din cauza problemelor de sănătate în 2021, dar revine în forță anul acesta

10 ian. 2022, 21:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anul trecut nu a fost unul de favorabil pentru Celine Dion (53 de ani). Ea a fost nevoită să-și anuleze toate concertele din cauza problemelor de sănătate și au existat zvonuri că a ajuns să cântărească doar 40 de kilograme.

Însă, gestul făcut recent de artistă i-a bucurat pe fani.
Celine Dion și-a anunțat amânarea turneului din Las Vegas, acuzând probleme de sănătate. Revista americană „National Enquirer” scria, la sfârșitul anului trecut, că starea ei este din ce în ce mai îngrijorătoare, după ce a pierdut foarte mult în greutate, precizând că ar fi ajuns să cântărească doar 40 de kilograme.

Artista a început să aibă spasme musculare puternice după ce s-a pregătit intens pentru turneul din Las Vegas

Prieteni apropiați ai artistei au declarat că artista a început să aibă spasme musculare puternice după ce s-a pregătit intens pentru turneul din Las Vegas și pentru că voia să arate cât mai bine, a exagerat cu dietele și antrenamentele și de aici starea ei s-a înrăutățit, ducând la un colaps catrastrofic.

Mai mult, jurnaliștii americani au scris că Celine ar suferi de degenerescență musculară, o boală rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului.

„Dieta ei era groaznică. Se antrena șapte din șapte și avea ore interminabile de balet”, a mai spus un prieten.

O rudă a artistei a făcut declarații neașteptate, precizând că durerile de la spasme sunt atât de mari încât Celine nici nu mai poate merge sau nu se mai poate da jos din pat.

Celine Dion a postat de sărbători o imagine rară cu ea ea și copiii ei

Fanii s-au bucurat după ce Celine Dion a postat de sărbători o imagine rară cu ea ea și copiii ei, în care apărea într-o formă bună. Însă, s-a dovedit că aceasta era de fapt o fotografie de la Crăciunul din 2018, în care celebra artistă s-a fotografiat în fața bradului, alături de cei trei băieți ai ei, René-Charles(20 de ani) şi gemenii Nelson şi Eddy (11 ani), alături de cei doi câini din rasa Golden Retriever. Cu toate acestea, ea le-a transmis și o provocare fanilor prin mesajul: „Celine, provocare de sărbători”. Artista i-a îndemnat să refacă și ei poza, iar postarea i-a bucurat pe internauți, pentru că după atâtea luni de pauză, prin gestul ei Celine pare că începe să-și revină.

Turneul mondial Courage a fost reprogramat să înceapă pe 9 martie 2022

Celine Dion și-a exprimat, în urmă cu câțiva ani, temerile cu privire la o boală favorizată de factorii de risc ereditari, mărturisind că asta e cee cea mai mare frică a ei, mai ales că provine dintr-o familie cu probleme. Potrivit revistei Gala, artista a mărturisit într-o emisiune TV din Quebec că se teme de problemele cu care s-au confruntat ceilalți membrii din familia ei și speră să nu le moștenească.

„Venim dintr-o familie mare și avem multe gene care se răspândesc. Am văzut lucruri, am experimentat anumite lucruri(…) Tatăl meu provenea dintr-o familie alcoolică și abuzivă, iar mama a fost cea care l-a salvat. Am fost foarte protejați.(…)Mi-e frică de droguri. Mi-e frică să mă pierd”, spunea Celine.

Cântăreața a fost nevoită să amâne concertele pe care trebuia să le susțină în Las Vegas în noiembrie, ianuarie, februarie, dar spera să revină pe scenă cu orice preț din luna martie.

Turneul mondial Courage a fost reprogramat să înceapă pe 9 martie 2022, iar fanii se bucură că momentan artista nu și-a anulat concertele reprogramate, aceasta fiind dovada că se simte mult mai bine. Celine pregătește peste 20 de spectacole în SUA, dar și în Polonia, Finlanda și Danemarca, începând cu luna martie. Primul concert ar trebui să-l susțină în Denver, la Ball Arena, pe 9 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *