Actualitate

Celine Dion s-a izolat în casa din Las Vegas și este îngrijită de o soră. „Nu găsim nici un medicament care să funcționeze”

Publicat: 04 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Celine Dion s-a izolat în casa din Las Vegas și este îngrijită de o soră. Nu găsim nici un medicament care să funcționeze
Grav bolnavă, Celine Dion s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde este îngrijită de o soră și cei trei fii

Celine Dion, care se confruntă cu o boală gravă, s-a izolat în casa din Las Vegas, unde este îngrijită de o soră și cei trei fii. Artista anunța la sfârșitul anului trecut că suferă de o afecțiune cumplită, care i-a dat viața peste cap. Astfel, Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate concertele programate anul acesta.

Veștile despre Celine Dion, diagnosticată cu o boală gravă și extrem de rară, nu sunt deloc bune. După ce Celine și-a anulat toate concertele, sora ei, Claudette, a făcut un anunț îngrijorător despre starea de sănătate a artistei, care s-a izolat la conacul ei din Las Vegas.

Celine Dion s-a izolat în casa din Las Vegas și este îngrijită de o soră

Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde cei trei fii ai ei, René-Charles, Eddy și Nelson, îi aduc alinare așa cum pot. Și surorile Linda și Claudette sunt alături de ea, iar dacă Linda chiar s-a mutat cu solista, pentru a-i fi sprijin non-stop, Claudette este interfața dintre artistă, presă și fani, potrivit LPF.

„Când o sun și e ocupată, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea și îmi spune că lucrează mult. Este conectată cu cei mai buni specialiști în domeniu, care studiază această boală rară. Sincer, cred că în mare parte are nevoie să se odihnească. Este mereu activă, conectată, nu renunță, vrea să fie în top când vine vorba de meseria ei, dar, la un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să asculți asta”, a declarat Claudette, citată de Daily Mail.

Claudette a continuat, precizând că Céline Dion muncește incredibil de mult pentru a-și recupera sănătatea fizică și pentru a putea reveni în muzică.

„Avem încredere în ea. Este ceva înnăscut la ea, este disciplinată în fiecare domeniu al vieții ei. Nu găsim niciun medicament care să funcționeze, dar este important să ai speranță” a mărturisit Claudette.

Potrivit People, Céline Dion este cea mai mică dintre cei 14 frați și surori: Denise, Clément, Claudette, Liette, Michel, Louise, Jacques, Daniel, Ghislaine, Linda, Manon și gemenii Paul și Pauline.

Ce spunea Celine Dion despre boala de care suferă

În decembrie 2022, Celine Dion a publicat pe rețelele sale sociale un filmuleț în care anunța diagnosticul cumplit care i-a dat viața peste cap. Stiff Person Syndrom sau sindromul omului rigid este boala de care suferă Celine Dion, o tulburare neurologică extrem de rară, care afectează o persoană la un milion.

Într-un mesaj video publicat pe reţelele sale sociale, Celine Dion a explicat atunci că este victima unei „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.

„De mult timp mă confrunt cu probleme de sănătate și a fost foarte dificil pentru mine să înfrunt această provocare și să vorbesc despre tot prin ceea ce am trecut. Recent, am fost diagnosticată cu o boală neurologică foarte rară, numită Stiff Person Syndrom, care afectează cam o persoană la un milion. Acum știm că aceasta a cauzat toate acele spasme pe care le aveam. Din nefericire, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele cotidiene. Uneori am probleme când merg, alteori îmi afectează corzile vocale ca să mai pot cânta așa cum o făceam.

Mă doare să vă spun… Nu voi fi gata să reiau turneul în Europa, în luna februarie. Dar am alături de mine o echipă senzațională de medici, iar ei fac tot posibilul că să mă fac bine. Și pe copiii mei minunați, care mă susțin și îmi dau speranță. Lucrez din greu cu terapeutul meu de sportiv, zi de zi, pentru a-mi recăpăta forța și capacitatea de a fi din nou pe scenă. Dar, trebuie să recunosc că este o luptă”, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Celine Dion.

Adauga un comentariu