Eveniment-Social

Centrul Județean de Excelență Iași anunță debutul perioadei de înscriere a elevilor pentru activitățile din anul școlar 2023-2024

Publicat: 31 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Centrul Județean de Excelență Iași anunță debutul perioadei de înscriere a elevilor pentru activitățile din anul școlar 2023-2024
Modalitatea de organizare a selecției pentru fiecare disciplină va fi comunicată, după finalizarea înscrierilor

Centrul Județean de Excelență Iași, instituție cu personalitate juridică, înființată prin Ordinul M.E.C. nr. 5956 / 04.11.2020, va funcționa în anul școlar 2023 – 2024 ca unitate de educație extrașcolară a Ministerului Educației (Legea învățământului preuniversitar nr. 198 / 2023), sub coordonarea metodologică a Inspectoratului Școlar Județean Iași.

Rolul Centrului Județean de Excelență Iași este acela de a asigura tinerilor capabili de performanțe înalte o pregătire deosebită, focalizată pe aptitudinile și nevoile lor de instruire, de a promova metodologii și instrumente pentru depistarea valorilor autentice și stimularea creativității specifice.

Înscrierea elevilor pentru cursurile CJEX Iași, din anul școlar 2023-2023, se va desfășura în perioada 1 septembrie – 22 septembrie 2023 (ora 15.00) numai prin intermediul formularului online, disponibil AICI.

Formularul de înscriere și acordul de participare vor fi completate de părinții/ reprezentanții legali ai elevilor minori, precum și de elevii majori. Ambele documente pot fi descărcate de pe site-ul instituției. Completarea corectă a formularului va fi urmată de confirmarea înscrierii și de participarea la selecția pentru cursurile CJEX Iași.

Modalitatea de organizare a selecției pentru fiecare disciplină va fi comunicată, după finalizarea înscrierilor, pe site-ul Centrului Județean de Excelență Iași.

Toate activitățile se vor desfășura în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024, în regim fizic, online sau hibrid, în funcţie de situaţia existentă. Pregătirea elevilor se va realiza în cadrul a 58 de grupe de excelență.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite întrebările dumneavoastră către adresa [email protected].

Adauga un comentariu