Local

Cercetări dificile în cazul “Zacornea”. Procurorii caută dovezi după accidentul rutier mortal: ”Trebuie verificate camerele “ – EXCLUSIV

Publicat: 01 iul. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Cercetări dificile în cazul Zacornea. Procurorii caută dovezi după accidentul rutier mortal Trebuie verificate camerele  - EXCLUSIV
Comisarul Vasile Zacornea este supectat că ar fi omorât un om și ar fi fugit de la fața locului

Cazul a ajuns pe mesele procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, deoarece existau suspiciuni de omor, iar ulterior, și-au dat seama că poate fi posibilă și varianta accidentului rutier.

,,E posibilă varianta de accident rutier. Cercetările continua in rem, sunt îngreunate de faptul ca s-a întâmplat noaptea și trebuie verificate imagini de supraveghere de la camerele din proximitatea locului unde a fost găsită victima”, declară prim procurorul Cătălin Radu Țocu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași

Comisarul Vasile Zacornea este supectat că ar fi omorât un om și ar fi fugit de la fața locului

După ce în comuna Holboca, la numai câțiva km de municipiul Iași, un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort pe o stradă în niște condiții suspecte, în spațiul online au apărut zvonuri cum că Vasile Zacornea, fostul șef de la Înmatriculări s-ar face vinovat.

,Am condus un Mitusubishi pe acolo, dar nu am știut că a fost accident. Am fost și am dat declarație la Poliție. Bănuiesc ca toți care au trecut pe acolo sunt suspecți. Se va cerceta și se va afla adevărul”, a declarat Vasile Zacornea.

În comună, oamenii vorbesc despre această descoperire șocantă, iar sătenii se învinovățesc pentru faptul că nu l-a găsit nimeni mai devreme, în caz de ar fi avut nevoie de o mână de ajutor.

Amintim că polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 07:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat pe o stradă de pe raza comunei Holboca. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt”, comunică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii
  • Un singur lucru vreau să vă spun …sper să ajung ziua cand va ieși la iveală și faptul că …într-o zi …după-amiază …spre seară …fostul meu coleg …LIVIU ZANFIRESCU… a suflat în fiolă la Moara de Foc …în locul actualului primar M.chirica …SUCCES…

  • Zacornea e un sclav care promova doar spagari.

    Am ani de permis fara amenzi si abateri rutiere, desi Zacornea m-a picat ca aveam 18 ani in schimb a promovat ciorile de la Ciurea analfabete ca primea spaga.

    Mult Kind reminder ….

  • Cand M Chirica a provocat accidentul, a baut la Bolta Rece. Eram acolo. Apoi a plecat pe stadion. M Chrica era baut cand s a tamponatcu acel tanar la Moara de Foc acum 4 ani!!!

  • Zacornea era deja un criminal,inainte de acest incident tragic.
    Vanzarea miilor de permise unor incompetenti ,deveniti ca si el ,soferi criminali ,aduce atingere siguranței nationale.
    Individul este produsul ,,marca”al sistemului comunist:din muncitor prelucrator prin aschiere,devenit militian ,apoi ofiter la apelul bocancilor.
    Desi ii doresc multi,multi ani de inchisoare cu executare,nu va face ,pentru ca se va musamaliza.
    A adunat multe milioane de euro din fraudarea examenelor la traseu ,pentru obtinerea permiselor de conducere.

  • Acest criminal mi a înscris în mod nelegal în sistemul informatic al politiei în anul 2013 faptul ca permisul meu figurează reținut pt ca grupul infracțional anton, bejan, mihaila, balan mihai sa ma poată hartui si sa ma deposedați abuziv de bunuri imobile.Sa nu I uitam pe Sergiu focșănean,Eugen capu chel și gol Murarasu Ion învârte roata și pe marele Bran

Adauga un comentariu