Local

Cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Publicat: 01 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cercetați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Iași.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare nu aparțin autoturismului și totodată acestea figurau ca fiind furate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și furt.

Cercetările continuă.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Iași.
Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcootest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările continuă.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au oprit, pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Iași.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, s-a constatat faptul că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cercetările continuă.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au oprit, pentru control, pe raza orașului Târgu Frumos, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Brăiești. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilrii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările continuă.

Adauga un comentariu