Sport

CFR Cluj anunță transferul lui Cristian Manea!

Publicat: 07 sept. 2020
CFR Cluj a anunîat oficial transferul lui Cristian Manea
CFR Cluj a anunîat oficial transferul lui Cristian Manea

CFR Cluj a reușit o afacere excelentă și l-a transferat pe Cristian Manea, în vârstă de 23 de ani. Fundașul care a ieșit campion cu echipa la fiecare dintre cele 3 împrumuturi de la Apollon Limassol vine acum definitv în Gruia.
Clubul vișiniu a anunțat transferul lui Manea printr-o comunicat.

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul definitiv al fundașului Cristian Manea de la Apollon Limassol FC! Cristi Manea a evoluat pentru echipa noastră în ultimele 3 sezoane sub formă de împrumut și a bifat 86 de meciuri. Fundașul de 23 de ani a contribuit la câștigarea ultimelor 3 titluri de campioană ale echipei noastre și ne bucurăm că va continua în Gruia în următorii 4 ani!”, au precizat reprezentanții campioanei României.

Mirel Rădoi, despre Cristi Manea: „I-am transmis să-și găsească o echipă!”

Vestea că Manea si-a găsit echipă îl bucură și pe selecționerul Mirel Rădoi, cel care l-a folosit în echipa României U-21 inclusiv la EURO 2019, când România a reusit o performantă remarcabilă, locul 4!

„Chiar a fost alături de noi, l-am antrenat. I-am spus foarte clar că asta nu înseamnă că nu va fi convocat până nu va avea echipă. Îmi pare rău pentru el. E de datoria noastră, e în circuitul echipei naționale, să antrenăm orice jucător. În această perioadă nu a stat, s-a antrenat. I-am transmis să-și găsească o echipă la care să joace. Mai puțin contează pentru el aspectul financiar”, a declarat recent Mirel Rădoi.

Adauga un comentariu