Cancan

Chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea și a trebuit să muncească din greu

Publicat: 11 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea și a trebuit să muncească din greu
Chef Sorin Bontea a avut primul job de la vârsta de 16 ani, deoarece viața nu era ușoară

Îndrăgitul jurat de la emisiunea culinară difuzată la Antena 1, chef Sorin Bontea, recunoaște că a avut o copilărie foarte grea. Acesta a povestit despre ce neajunsuri a avut parte în acea perioadă a vieții. Mai mult, el povestește că mai are trei frați și au trebuit să se descurce cum puteau.

Sorin Bontea se numără printre cei mai apreciați maeștri culinari din România. Acesta se bucură de succes și celebritate, are o carieră de invidiat și o experiență de ani de zile. Cu toate acestea, puțini știu cât de greu i-a fost acestuia în copilărie. Însă acum, Sorin Bontea este iubit de o țară întreagă, după ce a ajuns celebru prin intermediul emisiunilor de cooking, unde este jurat. Cu toate acestea, vedeta nu a uitat niciodată de unde a plecat și a fost mereu deschis când vine vorba despre trecutul său.

Chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea

Pentru a ajunge unde este astăzi, Sorin Bontea a pornit de jos și a început sa muncească încă de la o vârstă fragedă. El povestește că a avut primul job de la vârsta de 16 ani, deoarece viața nu era ușoară. Chef Sorin Bontea mai are trei frați și a recunoscut deschis că nu a trăit în lux, însă a muncit din greu pentru a-și construi un drum în viață și pentru a ajunge unde este acum.

„N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu. Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice”, a declarat Sorin Bontea.

Sorin Bontea este un optimist incurabil

Deși nu a avut totul în copilărie, chef Sorin Bontea a fost tot timpul optimist și nu i-a invidiat pe cei mai norocoși decât el. În schimb, s-a bucurat de ce i-a oferit viața și a făcut în așa fel încât să-și depășească condiția și să ajungă acolo unde și-a propus.

„Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel? Nu am făcut niciodată un capăt de țară dacă nu se întâmplă”, a mai declarat chef Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”.

Iar faptul că chef Sorin Bontea a avut o copilărie grea l-a ajutat să devină ceea ce este astăzi.

Adauga un comentariu