Din lumea filmului

Cher, despre relația cu Val Kilmer. „Ne-am iubit cu pasiune. El era exasperant şi isteric!”

Publicat: 27 aug. 2021
Cher si Val Kilmer la masa
Cher si Val Kilmer au format un cuplu timp de doi ani

Cher a vorbit despre relația pe care a avut-o cu actorul Val Kilmer în cadrul documentarului “Val”.  Cei doi au fost mai întâi prieteni, iar diferența de 13 ani dintre cei doi nu a fost un impediment pentru a începe o poveste de dragoste. La acea vreme întreaga presă era uluită de celebrul cuplu.

Cele două staruri s-au întâlnit la petrecerea dată de ziua unui prieten comun în 1981 şi s-au împrietenit foarte repede. La scurt timp acea prietenie s-a transformat în iubire.

Cântăreața a mai avut în trecut relații cu actori mai tineri precum Tom Cruise.

Ce spune Cher despre Val Kilmer

În cadrul documentarului “Val”, despre viața actorului, Cher a vorbit despre perioada în care a fost implicată într-o relație cu Val Kilmer.

„El era atât de tânăr. Avea parcă 22 de ani? Iar eu 30 şi. Pe atunci, diferenţa de vârstă era un subiect mai controversat decât acum, a declarat Cher. Dar adevărul este că dacă nu aş fi fost cu bărbaţi mai tineri, nu aş mai fi fost cu nimeni. Pentru că tinerii nu erau intimidaţi de femeile ca mine, pe când cei din categoria mea de vârstă erau altfel.

M-a atras prima dată la el aspectul fizic, dar şi faptul că tot timpul râdeam de aceleaşi chestii. Simţul umorului comun şi ceea ce ne suportam unul altuia a fost mai mult decât cred că am trăit cu orice alt bărbat. Val făcea pur şi simplu orice îi trecea prin cap, iar tu trebuia să fii pregătit. Era un bărbat atât de frumos şi ne-am îndrăgostit nebuneşte.

Ne spuneam unul altuia Sid şi Ethel. Pentru că nu simţeam să ne spunem Cher şi Val. Dar mai aveam nişte porecle când eram doar noi doi: Valus Maximus şi Cherus Reprimandus. Cam ăştia eram ca personaje în intimitate. Fireşte că el era Maximus”, a spus artista în vârstă de 75 de ani despre relaţia care a durat între 1982 şi 1984.

Actorul a ajutat-o pe Cher în carieră

Cu toate că Cher avea mai multă experiență în showbusiness decât tânărul actor, la acea vreme Val Kilmer a ajutat-o și a susținut-o dându-i încredere în ceea ce făcea.

Actorul a fost cel care a convins-o, de altfel, să dea probă pentru rolul din „Mask” (1985), care a propulsat-o în lumea filmului. Imediat după ce relația lor s-a sfârșit cei doi au rămas prieteni. Val Kilmer s-a căsătorit în 1988 cu actriţa Joanne Whalley, o căsnicie ce a durat până în 1996, din care au rezultat doi copii. Cher a avut mai multe relaţii, iar anii au trecut, dar prietenia lor a durat. In 2015, când Kilmer a descoperit că suferă de cancer la gât, Cher i-a fost alături.

„Noi am rămas prieteni fără să facem eforturi în acest sens. A fost la mine acasă o mare parte din timpul în care a fost bolnav. Tot timpul a fost curajos. Inclusiv cu realizarea acestui documentar. Val este unic, nu se compară cu nimeni din viaţa mea. E un artist.

Cât am fost iubiţi, se comporta uneori ca un puşti răzgâiat, dar îl iertam. Îi iertam orice. Chiar şi când mă enervam pe el, tot era o bucurie. Când mă suna Val, nu conta unde eram, mergeam unde mă chema.” Cher a dezvăluit şi mesajul pe care i l-a trimis lui Val după ce a văzut documentarul: „Valus Maximus, îmi pare rău dacă am făcut ceva care să te supere sau te-am rănit. Te iubesc şi documentarul acesta a fost fantastic. Eşti curajos şi sclipitor. Semnat: Ethel”.

Comentarii
Adauga un comentariu