Coronavirus

China a început să testeze pe oameni un prim vaccin contra coronavirusului

Publicat: 19 mart. 2020

China a început să testeze pe oameni un prim vaccin experimental contra coronavirusului. Cercetările sunt efectuate de către Academia de Ştiinţe Medicale Militare, afiliată armatei chineze, care a primit unda verde să lanseze săptămâna aceasta teste clinice în cadrul fazei 1.

Acest test chinez vizează 108 voluntari, toţi sănătoşi, şi se desfăşoară într-o perioadă de nouă luni şi jumătate, de la 16 martie la 31 decembrie, aratră baza de date de înregistrare în vederea testului.

Testul este realizat de către Academia de Ştiinţe Medicale Militare în colaborare cu CanSino Biologics, o companie cu activitate în domeniul biotehnologiei din Hong Kong, potrivit news.ro.

În Statele Unite, Institutul Naţional american de Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID) a anunţat luni lansarea unui test clinic, la Seattle, împreună cu grupul în domeniul biotehnologiei Moderna, care urmează să fie efectuat asupra unei cohorte de 45 de adulţi voluntari cu vârste cuprinse între 18 şi55 de ani pe o perioadă de şase săptămâni.

Laboratorul german CureVac speră la rândul său să fie în măsură să ceară autorizarea în vederea trecerii la faza testării clinice a unui vaccin experimental asupra oamenilor până în iulie.

Experţi de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) nu preconizează ca vreun vaccin să die testat sau aprobat în vederea comercializării mai devreme de anul viitor.

Comentarii
  • MOARTE CHINEI RASA SPURCATA, MANCATI IN CONTINUARE HOITURI SI SOARECI-LILIECI, SERPI, CAINI LUPI PISICI TOATE PASARILE CARE ZBOARA SI TOT CE MISCA PE PAMANT, TRAITI IN MIZERIE EPIDEMICA IN TARA VOASTRA INCHIDETI-VA TARA SI TRAITI NUMAI VOI IN MIZERIA VOASTRA, SA VA IA NAIBA POPOR MIZERABIL, SA PLATEASCA DAUNE CHINA PENTRU RAZBOI MONDIAL SI PRESEDINTDLE CHINEI COMUNISTE SI GUVERNUL COMUNIST SA FIE ARESTAT URGENT PENTRU GENOCID INTERNATIONAL!!!!!!!!!! DA SA STAM IN CASA IZOLATI LUNI DE ZILE FARA MUNCA FARA MANCARE DIN CAUZA CHINEI CARE MANNACA HOITURI. DE DATA ASTA NU SE POATE SA RAMANA NEPEDEPSITA CHINA , MOARTE CHINEI NU NOUA O PLANETA INTREAGA NENOROCITA DE O TARA INCONSTIENTA CARE NU A FOST PEDEPSITA PENTRU EPIDEMIILE ANTERIOARE , CU CIUMA CHINEZA DIN ANUL 2020 NE -AM INTORS INAPOI IN ANUL 1940

Adauga un comentariu