Sport

Chinezii, îndrăgostiți de Cosmin Olăroiu. Naționala îl dorește urgent, clubul său face totul să-l păstreze

Publicat: 28 nov. 2019

Cosmin Olăroiu este dorit cu insistență la cârma naționalei Chinei, rămasă fără selecționer după plecarea italianului Marcello Lippi.
Dar actuala echipă a românului, Jiangsu Suning, la care Olăroiu a venit în primăvara lui 2018, nu pare dispusă să-i dea drumul. Șefii clubului sunt foarte satisfăcuți de activitatea fostului antrenor al Stelei, care a dus echipa pe locul al cincilea în campionat.
O altă mare problemă o reprezintă salariul uriaș al lui Cosmin Olăroiu. Tehnicianul român câștigă șapte milioane de euro pe sezon și are contract până la finalul lui 2021.

Naționala Chinei luptă pentru calificarea la Mondialul din 2022

Olăroiu recunoștea, cu câteva zile în urmă, că se află pe lista federației de la Beijing.

„Sunt pe o listă cu alți cinci antrenori, printre care și Scolari. Dar e greu de crezut că Jiangsu îmi va da drumul”, spunea românul.

Naționala Chinei luptă pentru calificarea la Mondialul din 2022. Marcello Lippi, care a condus selecționata asiatică din 2016, și-a dat demisia pe 14 noiembrie, după o înfrângere împotriva naționalei Siriei, 1-2. Italianul avea un contract astronomic la Beijing, câștigând circa 20 de milioane de euro pe an.loading...

Adauga un comentariu