Terapii alternative

Cifra destinului iti indica jobul care ti se potriveste cel mai bine

Publicat: 05 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cifra destinului iti indica jobul care ti se potriveste cel mai bine
cifra destinului

Te-ai gandit vreodata ca secretul unei cariere perfecte sta intr-un numar? Si totusi, cifra destinului, spun pasionatii de numerologie poate sa-ti arate calea spre un job perfect. Cum iti calculezi cifra destinului si ce meserie ti se potriveste, descopera in articolul de mai jos.

Unii oameni cred ca exista o relatie divina si mistica intre numere, proiectia vietii si a tuturor evenimentelor pe care le traim. Analiza numerologica tine cont de multe aspecte si informatii: data nasterii, numele primit la nastere, numele preluat dupa casatorie, chiar si adresa. Iar in numerologie, cifra destinului este unul dintre cele mai importante numere.

Acest numar dezvaluie anumite calitati cu care v-ati nascut, caracteristici si trasaturi fundamentale ale personalitatii si chiar v-ar putea prezice meseria perfecta pentru dvs. Se crede ca numarul destinului va poate spune calea pe care o veti parcurge in viata.

Cifra destinului: cum se calculeaza

Nu-ti trebuie cine stie ce abilitati de calcul pentru a afla acest numar. Cifra destinului se calculeaza adunand toate cifrele din data de nastere a unei persoane si se reduce la o singura cifra. Exceptie fac numerele 11, 22, 33, 44. De exemplu, pentru cineva care s-a nascut pe data de 20.09.1979, cifra destinului se calculeaza astfel: 2+9+1+9+7+9=37, 3+7=10, 1+0=1. Cifra destinului este 1. Descopera ce spune despre tine cifra destinului si care este meseria care ti se potriveste cel mai bine.

Cifra destinului 1

Ca lider natural nascut, cei cu cifra destinului 1 sunt vazuti ca sursa de motivatie. Iti place sa planifici in avans si sa-ti organizezi propriile obiective si sa ai un spirit destul de inventiv. Veti prospera intr-un mediu in care puteti functiona independent si autonom. In calitate de lider perfect, sunteti capabil sa lucrati in echipa, dar rezultatele sunt si mai bune daca lucrati pe cont propriu. Asta pentru ca poate fi greu pentru dvs. sa faceti compromisuri uneori. Nu sunteti nerabdator sa faceti intotdeauna lucrurile asa cum au fost facute lucrurile intotdeauna, si mai degraba alegeti sa trasati noi drumuri. Sunteti recunoscut de altii pentru realizarile dvs.

Cariere care ti se potriveste: Ai un bun simt al directiei si, fara indoiala, vei excela ca antreprenor. Alte oportunitati de angajare independenta: mester, agricultor, fotograf independent sau designer grafic. De asemenea, ar trebui sa luati in considerare locurile de munca din fortele militare, fortele de ordine, ca executiv, manager de vanzari, politician, producator TV sau radio.

Numarul destinului 2

Personele cu cifra destinului 2 sunt destul de corecte si pot vedea cu usurinta ambele parti ale oricarei situatii fara nicio prejudecata. Sunteti caracterizat de dorinta de a fi un partener bun, sunteti diplomatul desavarsit si tineti cont si de cei din jur atunci cand actionati. Va place cu adevarat sa ascultati povestile de viata ale altora, sunteti empatic si intotdeauna cautati sa aplanati conflictele.

Profitati atat de abilitatile dvs. sociale si de negociere, cat si de diplomatia dvs. lucrand intr-o profesie care necesita acordarea de ajutor. Amintiti-va, sunteti facut pentru lucrul in echipa, sunteti capabil sa combinati ideile proprii cu ale celorlalti si sa le transformati intr-o capodopera. De asemenea, sunteti destul de creativ si va adaptati mai greu la o cariera care cere o rutina fixa.

Cariere de urmarit: Ar trebui sa va orientati spre un job in care va puteti canaliza sensibilitatea si abilitatile de mediere. Ati fi un mare diplomat, avocat, ministru, politician, profesor, consilier, ingrijitor, medic sau asistent medical. Aptitudinile tale sociale indica faptul ca te-ai putea descurca si ca barman, ospatar, fizioterapeut.

Cifra destinului 3

Aveti o abilitate artistica si creativa naturala. Cei cu cifra destinului 3 sunt cu adevarat oameni iubitori de tot ce inseamna frumos. Va place sa comunicati si probabil cei din jur v-au spus deja ca folositi foarte bine cuvintele si ca aveti un nivel energetic ridicat. Nu este un secret ca ai abilitati sociale deosebite si iti place o cariera in care zilele sunt oarecum neconventionale. Adica preferi ceva cu mici varietati, nu monotonia.

Ar trebui sa te orientezi spre o cariera in care poti sa distrezi pe altii, sa calatoresti si sa interactionezi cu diverse culturi si oameni. Daca sunteti capabil sa va exprimati convingerile, atunci veti lua jackpotul!

Jobul potrivit: Daca aveti talent muzical, artistic si / sau comediant, atunci alegeti o cariera in aceste domenii: muzica, TV, teatru. Alternativ, puteti face publicitate sau jurnalism. Urmariti o cale academica numai daca se afla intr-un domeniu in care puteti interactiona cu oamenii, de exemplu psihologie, psihoterapie, biologie, stiinte medicale.

Numarul destinului 4

Cei cu cifra destinului 4 au cele mai uimitoare abilitati organizationale. Atentia ta la detalii este invidiata. Si natura ta disciplinata si „cu picioarele pe pamant” te ajuta sa te descurci bine cu un program repetitiv. Esti opersoana tare muncitoare, pe care ceilalti se pot baza. O cariera care-ti ofera un program previzibil si constant este ceea ce vi se potriveste cel mai bine. Veti depune eforturi pentru a va asigura un venit stabil.

Sunteti multumit cand lucrati dupa instructiuni bine detaliate si aveti sarcini clar trasate. Vei excela intr-o organizatie care are o ierarhie clar definita, cu roluri definite in mod clar. Daca sunteti pe cale sa mergeti la un interviu de angajare, ar trebui sa va laudati de abilitatea dvs. organizationala si cu faptul ca ii puteti ajuta si pe ceilalti sa se organizeze. Chiar esti un atu foarte valoros pentru orice companie.

Cariera potrivita: Poti fi un bun inginer, planificator financiar si expert in eficienta. Abilitatile organizationale te ajuta sa prosperi ca manager de proiect, in timp ce autodisciplina te ajuta sa fii un excelent contabil si tehnician de laborator.

Cifra destinului 5

Persoanele cu cifra destinului 5 au foarte bune abilitati de convingere. Sunt nonconformisti, au un mare apetit pentru a cunoaste lumea, pentru calatorii. Toate acestea, insotite de dorinta de a trai viata la maxim. Se plictisesc foarte usor, incat daca nu fac ceva din pasiune, nu vor rezista intr-un job cu program fix. O cariera care va permite sa explorati lumea si sa interactionati cu oameni din diferite culturi este cea mai buna pentru dvs. Valorificati-va abilitatile excelente de comunicare si capacitatea dvs. de a vinde scriind, predand sau facand ceva in marketing. Prezentarea ideilor catre public este ceva ce si tu vei face destul de bine.

Nu va mirati daca va aflati in mai multe cariere. Incercati o cariera care lucreaza cu fapte si logica, deoarece va place atat de mult. Poate ca lucrati in IT, cercetare, stiinta, este exact ceea ce aveti nevoie.

Joburi potrivite: Veti excela in domeniul publicitatii, mass-media, relatii publice si marketing. Sunteti potriviti pentru activitati independente, de consultanta, cu contracte pe durata limitata. Puteti fi cascador, pompier, lucrator in constructii, meserii cu risc ridicat, asa cum va place.

Numarul destinului 6

Persoanele cu cifra destinului 6 cred in armonie si unitate. Compasiunea si dorinta ta de a ajuta este forta din viata ta. Cel mai important scop in viata al celor cu 6 pe destin este sa-i sustina pe ceilalti, sa le asigure bunastarea, sa-i protejeze. Se spune ca sunt cele mai iubitoare persoane din lume. Daruiesc multa iubire si se sacrifica pentru a le fi bine celorlalti. Ai un ochi foarte bun pentru frumusete si ai un stil creativ. Dar compasiunea ta si nevoia ta de a fi in slujba altora sunt cele care vor defini cariera potrivita. Iti place sa lucrezi cu altii si iti place sa lucrezi ca echipa. De asemenea, veti fi probabil dedicata unei singure cariere pentru o perioada foarte lunga de timp.

Jobul potrivit: Foloseste aceasta compasiune pentru a deveni un bun consilier, asistent, pediatru, terapeut, profesionist in reabilitare, avocat specializat pe divort. Ochiul tau pentru frumusete este perfect pentru industria modei, designul grafic si de interior, decorator. Sau poti sa-ti raspandesti dragostea si sa-ti dedici timpul unei organizatii caritabile, unui ONG sau unei activitati sociale. De asemenea, puteti fi un afacerist de succes.

Cifra destinului 7

Cei cu 7 pe destin sunt excelenti pentru a analiza tot felul de lucruri si pentru a descoperi motive mai profunde pentru care lumea (si tot ceea ce este in ea) functioneaza asa cum o vedem. Multi visatori au cifra destinului 7. Sunt persoane intelepte, rationale si au o viziune aparte, greu de inteles de cei din jur. Sunteti interesat in special de ascultarea si rezolvarea problemelor oamenilor. Va puteti urmari interesele literare, puteti lucra intr-o institutie academica. Dragostea dvs. de a cerceta si de a cunoaste lumea va ajuta sa urmati o cariera care va permite sa gasiti raspunsurile pe care le cautati. Si sa fiti platit in timp ce faceti acest lucru!

Cariere potrivite: Daca esti o persoana visatoare, ti se potriveste astrologia, numerologia. Pentru cei interesati sa rezolve probleme: psiholog, asistent social, medic, asistent medical. De asemenea, persoanele cu 7 pe destin sunt potriviti pentru meseriile: detectiv, cercetator.

Numarul destinului 8

Persoanele cu cifra destinului 8 sunt extrem de ambitioase, atrase de putere, autoritate si afaceri. Se simt confortabil cu faima si aparitiile publice si isi doresc sa fie priviti ca un expert in domeniul lor. Sunt descrisi drept filantropi, dar sunt si preocupati sa obtina bani si bunuri materiale. Ati prefera sa lucrati pentru o companie consacrata si este excelent, pentru ca sunteti perfect pentru o viata in companie. Alegeti o profesie care va permite sa urcati acea scara intr-o corporatie – fara indoiala, veti munci din greu si meritati fiecare promovare.

Daca va jucati cartile corect, veti atinge o pozitie puternica. Esti o persoana care se fereste sa isi asume riscuri, mai degraba mergi pe carari batatorite. Sunteti persoana care poate sa stie cum functioneaza exact lucrurile intr-o companie. Dar fiti atenti sa nu va jertfiti viata personala pe acest drum.

Cariere care ti se potrivesc: Un job in finante, contabilitate, domeniul bancar, tranzactii de valori mobiliare, chirurgie, industria farmaceutica. Alte profesii care iti vor aduce satisfactii: in drept, psihiatrie, investitii, life coaching.

Cifra destinului 9

Cei cu 9 pe destin sunt cei care inspira, cei care ghideaza. Tu esti profetul. Ai o grija profunda de bunastarea celorlalti. Esti umanitar si tot ce-ti dorest este sa le fie bine tututor. Visezi la o lumea perfecta, in care totul se armonizeaza si toate actiunile tale urmeaza aceasta imagine. Optati pentru cariere care au legatura cu religia sau spiritualitatea si alte profesii umanitare.

Esti un mare lider si un mare profesor – profita de asta. Puteti actiona in acele domenii care va asigura ca puteti sa-i ajutati pe cei care au nevoie. Compasiunea si nevoia ta de justitie sociala este cel mai mare motivator al tau, asa ca cel mai bine este sa faci ceva care iti alimenteaza aceste nevoi. Poate ai observat ca esti atras de ocupatii care necesita diplomatie cu un puternic simt al justitiei.

Cariera potrivita: profesor, scriitor, pictor, muzician, voluntar, resurse umane, asistenta sociala, avocat, activist pentru drepturile civile, antrenor, medic, terapeut, consilier. Continuati si faceti binele pe care sunteti destinat sa il faceti!

Adauga un comentariu