Cancan

Cina pregătită de un bărbat a stârnit hohote de râs. Ce detaliu ruşinos au observat prietenii în farfurie

Publicat: 15 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cina pregătită de un bărbat a stârnit hohote de râs. Ce detaliu ruşinos au observat prietenii în farfurie
Cina pregătită de un bărbat. Tigaia cu tocanita preparata de individ a starnit hohote de ras in mediul online

Întâmplare amuzantă pe reţele de socializare. Cina pregătită de un bărbat a stârnit hohote de râs printre internauţi. Se pare că isprava îi aparţine unui italian care a pregătit o masă copioasă apoi s-a lăudat cu reţeta sa pe reţele de socializare.

Pentru unii, pregătirea unei mese decente este o abilitate greu de însuşit. Un italian a stârnit râsul internauţilor de pretutindeni cu „abilităţile” sale culinare. În imaginea postată pe o reţea de socializare se poate vedea, pe lângă o tocăniţă banală, şi o etichetă pe o bucată de ardei, lăsată intenţionat de bărbat.

Cina pregătită de un bărbat a stârnit hohote de râs

Gianmarco Soresi a ajuns ţinta a numeroase glume online, după ce a distribuit o fotografie a eforturilor sale de a găti.

În imaginea postată pe o reţea socială, se poate vedea o tigaie cu carne şi legume, printre care ardei. Intenţionat, bărbatul a lăsat o etichetă pe o bucată de ardei, detaliu care a stârnit râsul a numeroşi internauţi.

Oamenii au observat, de asemenea, ca legumele au fost, mai degrabă, rupte decât tăiate, şi că aragazul era murdar.

Gianmarco a glumit: „A învăţa să gătesc merge excelent”.

S-a confruntat şi cu o mulţime de critici, iar imaginea a acumulat 191 de redistribuiri şi 1.700 de aprecieri.

Un italian glumeţ a comentat: „Giancmarco Sorsesi, în numele comunităţii italian-americane, revoc temporar actul tău italian”.

Idei de cină sănătoasă

După o zi lungă de lucru sau de şcoală, ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci este să te apuci să găteşti o masă delicioasă. Ca rezultat, cina tinde să fie masa pe care fie o sărim fie optam pentru ceva fast-food, ceea ce poate duce la creşterea în greutate şi la alte probleme de sănătate. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că aveţi o cină sănătoasă este să pregătiţi mesele din timp, să vă planificaţi meniul pe o săptămână. Făcând acest lucru, veţi avea mai multe şanse să mâncaţi mai sănătos şi să nu aveţi grijă pregătirii mesei în ultimul moment. Iată câteva ingrediente şi idei care să vă ajute să concepeţi o masă de seară sănătoasă:

1. Păsări de curte. Puiul şi curcanul sunt alegeri excelente şi conţin mai puţine calorii decât alte tipuri de carne. Atât puiul, cât şi curcanul au beneficii mari pentru sănătate. Sunt bogate în proteine, vitamine şi minerale, care pot ajuta la stimularea sistemului imunitar. Atunci când alegeţi păsări crescute liber, este important să alegeţi bucăţi mai slabe (de exemplu, piept de pui), deoarece acestea au grăsimi mai puţine. Când gătiţi carne de pasăre, eliminaţi orice grăsime vizibilă (inclusiv pielea). Cu toate acestea, dacă doriţi să frigeţi carnea de pasăre, este bine să lăsaţi grăsimea în timpul gătitului, pur şi simplu asiguraţi-vă că aţi îndepărtat-o ​​înainte de a mânca. De asemenea, puteţi să vă marinaţi carnea de pasăre în sosuri cu conţinut scăzut de grăsimi, ierburi sau condimente. Utilizarea de marinate poate ajuta la frăgezirea cărnii în timpul gătitului. Alegeţi că metodă de gătire, fierberea, grătarul sau coacerea în cuptor.

2. Legume sotate. Merg foarte bine cu păsările de curte. Puteţi să le gătiţi şi la cuptor în acelaşi timp cu carnea. Alegeţi fasole verde, morcovi şi conopida, de exemplu. Legumele pot fi gătite şi la aburi şi aşa îşi păstrează mai bine vitaminele şi mineralele. Legumele sotate sau gatite la cuptor îşi menţin mai bine textura, în timp ce cele fierte tind să fie mult mai moi şi mai uşor de mestecat. Acest lucru trebuie avut în minte atunci când hrăniţi copii mici şi persoanele în vârstă, pentru a evita înecul cu mâncare.

3. Supa. Este un preparat uşor de realizat, nu cere mult timp de pregătire şi este o alegere potrivită pentru zilele reci. De asemenea, când suferiţi de o răceală sau gripă, nimic nu bate un castron de supă de pui. Acesta poate ajuta la calmarea durerii în gât, ameliorează congestia şi are şi proprietăţi antiinflamatorii. Supă de pui poate fi făcută într-o varietate de moduri – cu sau fără fidea şi puteţi, de asemenea, să o faceţi cu legumele preferate.

Adauga un comentariu