Local

Cinci adolescente din Târgu Frumos își împart pumni și picioare. Motivul de la care a plecat conflictul este halucinant – VIDEO

Publicat: 15 iun. 2021
Polițiștii au identificat toate cele cinci tinere implicate într-o încăierare la Târgu Frumos

Polițiștii au identificat toate cele cinci tinere implicate într-o încăierare la Târgu Frumos. Oamenii legii s-au autosesizat, în urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care mai multe tinere se lovesc. Toate au fost chemate la Poliție pentru a da declarații. Se pare că motivul conflictului a fost o postare pe facebook.

”Ca urmare a apariției pe o pagină de socializare a unei filmări în care mai multe tinere sunt implicate într-un conflict, conducerea IPJ Iași a dispus efectuarea de verificări, și luarea măsurilor care se impun. Polițiștii din Târgu Frumos au efectuat verificări și au identificat toate persoanele implicate în respectivul conflict, o parte au fost deja la sediul Poliției pentru a da declarații. Aceste verificări continuă pentru a fi luate toate măsurile care se impun”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

În filmare se vede cum adolescentele, care au între 15 și 16 ani, își împart pumni și picioare, sub privirile trecătorilor, dar și a unor tineri care filmează cu telefonul mobil.

Răspunderea penală este personală şi se aplică începând cu vârsta de 14 ani. Infracţiunea de loviri sau alte violenţe se pedepseşte cu amendă sau închisoare de la 3 luni la 2 ani.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Comentarii
Adauga un comentariu