National

Cinci persoane din judeţul Argeş, omorâte într-o locuinţă. Criminalul a fugit într-o pădure – FOTO

Publicat: 09 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cinci persoane din judeţul Argeş omorâte într-o locuinţă. Criminalul a fugit într-o pădure - FOTO
O femeie, copilul, fratele și părinții acesteia au fost omorâți

O descoperire de-a dreptul macabră a fost făcut astăzi, 9 august 2022, într-o locuință din comuna Bascov. Au fost găsite cinci persoane din judeţul Argeş omorâte. Un membru al familiei a găsit cadavrele şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Potrivit primarului din comun Bascov, judeţul Argeş, bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, şi-a omorât sora, părinţii, fratele şi nepoata, în vârstă de 5 ani.

Sora agresorului este asistenta la spitalul Militar, iar soțul ei medic la spitalul militar – general care se pensionase în urmă cu două luni.

Masacru într-o comună din România. Cinci persoane din judeţul Argeş au fost omorâte

O familie a fost ucisă în această după amiază, de un bărbat în vârstă de 50 de ani. După ce a omorât cinci persoane (soţia, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socrii şi un cumnat) a lăsat cadavrele într-o baltă de sânge şi a fugit de la faţa locului.

Oamenii legii l-au găsit pe invidivul cu un handicap, într-o pădure din apropierea comunei Bascov, judeţul Argeş.

Alarma a fost dată de un membru al familiei, soțul femeii ucise, în momentul în care a sosit acasă, iar de urgenţă a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi poliţiştii.

Din nefericire, pentru cele cinci persoane nu s-a mai putut face nimic. Decesele au fost confirmate, iar cadavrele prezentau mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului.

Suspectul, fratele femeii cu probleme psihice, a fost reţinut şi condus la audieri pentru a se identifica cum a stat situaţia de fapt.

Un bărbat din Argeș a încercat să se sinucidă, după ce și-a ucis familia

Vă aducem aminte că un alt incident şocant a avut loc în urmă cu mai bine de un an, în curtea unei biserici din judeţul Argeş. Un bărbat şi-a omorât atât soţia, cât şi fiul adolescent.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unui lăcaș de cult din comuma Mihăiești, satul Drăghici, județul Argeș, un bărbat și-a agresat soţia și fiul în vârstă de doar 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit. În urma agresiunii, ambele persoane au decedat.

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiștii sosiți la fața locului.

Poliţia a demarat o anchetă. La acel moment nu s-a aflat care a fost motivul pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest necugetat.

Crimă în Arad. Un copil a văzut cum părinţii săi au murit

O întâmplare îngrozitoare a avut loc şi în Arad, în urmă cu mai mult timp. Un bărbat şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia cu un cuţit. La scurt timp după, acesta s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul 9 al imobilului în care locuia.

Totul s-a produs sub ochii copilului în vârstă de 10 ani al celor doi soţi. Cel mai probabil, tragedia a fost determinată de gelozia bărbatului.

Ancheta a fost coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, şi la acel moment a fost întocmit dosar penal pentru omor calificat.

Astfel, în ceea ce privește masacrul din județul Argeș, unde cinci persoane au fost omorâte, se vor comunica mai multe detalii în curând.

Adauga un comentariu