Prima pagină » Actualitate » Cine era Vasile, bărbatul din Sighişoara ucis de un şofer de 19 ani. Acasă îl aștepta o fetiță de trei ani
Cine era Vasile, bărbatul din Sighişoara ucis de un şofer de 19 ani. Acasă îl aștepta o fetiță de trei ani

Cine era Vasile, bărbatul din Sighişoara ucis de un şofer de 19 ani. Acasă îl aștepta o fetiță de trei ani

20 aug. 2022, 20:20, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

O fetiță în vârstă de numai trei ani a rămas orfană de tată, după ce părintele ei a fost ucis de un șofer în vârstă de 19 ani, în urma unui scandal. Vasile avea 42 de ani și era din Sighișoara. Acum, pe rețelele de socializare, curg mesaje de condoleanțe. Familia lui Vasile este în continuare în stare de șoc.

Vasile era din Sighișoara, avea 42 de ani și o fetiță de numai trei ani, care îl aștepta acasă. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viață la scurt timp după ce un şofer de 19 ani a trecut cu maşina peste el.

Cine era Vasile, bărbatul ucis de un şofer de 19 ani

Și victima, bărbatul în vârstă de 42 de ani, a fost implicată în scandal, dar și șoferul în vârstă de 19 ani, care a încercat să fugă cât mai repede de la locul scandalului. S-a urcat în autoturism, iar ceea ce a urmat i-a adus sfârșitul lui Vasile.

În momentul în care tânărul de 19 ani a încercat să fugă pentru a nu fi agresat, Vasile a fost prins sub roţile maşinii și s-a ales cu leziuni incompatibile cu viața, așadar medicii ajunși la fața locului au declarat decesul.

Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe. Vasile a fost o persoană foarte iubită, cu o grămadă de prieteni, care și acum sunt în stare de șoc, de când au primit vestea că bărbatul de 42 de ani nu mai este printre noi.

Prietenii și apropiații lui Vasile, îngenuncheați de durere

Din păcate, în urma impactului extrem de violent, Vasile s-a stins din viață, la spital, deși medicii au depus toate eforturile necesare pentru a-i salva viața.

”Dumnezeu să te odihnească in pace, unchiule!” / ”Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!” / ”Drum lin spre îngeri, Dumnezeu să te odihnească în pace, multă putere familiei şi pentru toata lumea care te iubea”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Scandalul de proporții care s-a lăsat cu un deces a avut loc în jurul orei 05:30, în parcarea unui restaurant cunoscut din Sighișoara. Se pare că tânărul de 19 ani a dorit să fugă de la locul conflictului și s-a urcat în autoturism.

La scurt timp după ce s-a urcat la volan, a lovit alți doi bărbați, de 26 și 42 de ani. Vasile a decedat. Celălalt bărbat lovit s-a ales cu traumatism la membrele inferioare, gambe şi glezne.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *