Cancan

Cine este Amalia Bellantoni. De la ce a izbucnit conflictul cu Mirela Vaida

Publicat: 05 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Amalia Bellantoni. De la ce a izbucnit conflictul cu Mirela Vaida
Amalia Bellantoni deține mai multe afaceri împreună cu soțul ei, dar se bucură de succes și în televiziune.

După scandalul în care a fost implicată, multă lume se întreabă cine este Amalia Bellantoni. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” se află într-un conflict de proporții cu Mirela Vaida, iar replicile dure ale celor două au atras atenția publicului. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Amalia Bellantoni și cum a ajuns să fie celebră. Iată de la ce a izbucnit conflictul cu Mirela Vaida.

Amalia Bellantoni are succes la tv, dar și în afaceri

Amalia Bellantoni a ajuns pentru prima dată în atenția publicului autohton după ce a participat la emisiunea culinară „Chefi la cuțite.” După participarea la faimosul show de televiziune, blondina a fost invitată la mai multe emisiuni, una dintre ele fiind cea prezentată de Mirela Vaida, ,,Acces Direct.”

La vârsta de 41 de ani, Amalia Bellantoni are o familie superbă și se bucură de succes în afaceri. Aceasta deține împreună cu soțul ei mai multe firme care le aduc celor doi sume impresionante. Puțini sunt cei care știu că vedeta este licențiată în domeniul juridic și a lucrat ca stewardesă înainte să ajungă celebră la tv și să debuteze în afaceri.

Amalia Bellantoni și soțul ei italian au împreună doi copii de care sunt tare mândri. Celebrul cuplu deține un restaurant de lux în București, dar și o fabrică unde produc renumite brânzeturi.

,,Soțul meu e sicilian, iar restaurantul nostru are mâncare exclusiv italiană, cu accente siciliene. El este bucătarul, este chef, este Ambasador al Siciliei în lume pentru felul în care gătește. De altfel, cred că asta este și problema, că lumea știe că noi gătim exclusiv cu produse italienești.”, a declarat blondina.

De ceva vreme Amalia Bellantoni este protagonista unui scandal de amploare. Aceasta s-a certat în direct la tv cu Mirela Vaida, iar replicile dure dintre cele două sunt departe de a se opri.

De controverse în lumea mondenă a avut parte și Roxana Vașniuc. Celebra prezentatoare are un trecut amoros tumultuos și a fost nu de puține ori criticată de public pentru ipostazele îndrăznețe. Și fosta iubită a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina este mereu în atenția publicului, având în vedere aparițiile scandaloase și relațiile de dragoste controversate.

Ce a declanșat scandalul dintre Amalia Bellantoni și Mirela Vaida

Amalia Bellantoni a fost implicată recent într-un scandal de proporții alături de Mirela Vaida. Invitată la emisiunea ,,Acces Direct”, blondina și-a exprimat punctul de vedere cu privire la un caz social, însă Mirela Vaida a fost uimită de părerea acesteia. De aici, a izbucnit cearta, cele două adresându-și replici dure.

Mai mult, Mirela Vaida i-a cerut Amaliei Bellantoni să plece din emisiune, fiind revoltată de atitudinea blondinei. Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că ostilitățile dintre cele două sunt de mai mult timp și că Mirela Vaida ar avea ceva personal cu ea.

„Eu nu m-am certat cu nimeni. Ea este cea care, de fiecare dată când mă duc în emisiune, mă împunge. (…) Ea are o problemă personală cu mine pentru că insist mereu pe viața de familie, pe respectul pe care trebuie să îl aibă, reciproc, soții între ei. Ea întotdeauna dă în mine, spune că am disperat-o cu «amore», chestiuni din astea.

O deranjează prezența mea pentru că, din câte am înțeles, din ceea ce mi s-a spus, lumea crede că locul ei va fi luat de mine. Eu nu am nicio informație în acest sens, mie nu mi-au zis așa ceva cei de acolo. Pe mine mă cheamă în emisiune producătorii, insistă să vin, și consider că ea se manifestă așa pentru că îi este frică de mine.”, a declarat Amalia Bellantoni.

La rândul ei, Mirela Vaida a precizat că nu are nimic personal cu invitata de la emisiunea pe care o prezintă și că nu vrea să acorde importanță unei situații care nu este atât de gravă.

,,Nu am ce să discut, chiar nu am nicio problemă. Am atâtea alte probleme cu adevărat importante încât asta chiar nu e… Nu am absolut nicio problemă că ea, nu avem chiar nimic de împărțit.”, a precizat prezentatoarea emisiunii ,,Acces Direct.”

Amalia Bellantoni deține mai multe afaceri împreună cu soțul ei, dar se bucură de succes și în televiziune. Fosta concurentă de la ,,Chefi la cuțite” se află de ceva vreme în atenția publicului după ce a fost implicată într-un conflict alături de Mirela Vaida.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu