Cum arăta Mihaela Rădulescu la Revoluție. Spui că este o cu totul altă persoană

26 aug. 2021, 13:19
BZI.ro, în Cultural

O serie de imagini din mediul online au scos la iveală cum arăta Mihaela Rădulescu la Revoluție. În acele timpuri, celebra prezentatoare TV era o tânără cu mari aspirații care încă nu se gândea că o să ajungă un star. Vedeta avea doar 20 de ani și se alăturase unui grup de bărbați ce luptau pentru libertatea poporului.

Tânără primise chiar și o armă pe care însă nu a fost nevoită să o folosească. Vedeta a surprins mereu prin modul cum arată, iar imaginile cu ea din 1997 au făcut furori în presa vremii.

Cum arăta Mihaela Rădulescu la Revoluție

Mihaela Rădulescu își aduce și acum aminte de acele vremuri și de ce a fost nevoită să trăiască.

„La Revoluție eram blondă, tunsă periuță…Aveam 20 de ani și trăiam o aventură pe viață și pe moarte, cu mintea și freza de atunci”, își aduce aminte ea, citează capital.ro.

Într-una dintre fotografiile făcute în zilele Revoluției de fotoreporterul Patrick Durand, Mihaela Rădulescu a fost surprinsă lângă un sicriu. Vedeta a primit o armă, însă n-a fost nevoită să o folosească, chiar dacă recunoaște că avea experiență.

„Da, sunt și în această poză, pe care am mai comentat-o. Pistolul, căci bănuiesc că vă interesează cel mai mult, e un TT rusesc, pe care l-am primit obligat-forțat la intrarea în CC. Măcar eu aveam habar de utilizarea unei arme, făceam tir pe vremea aceea, la Poligonul Tunari. N-am tras niciun foc. Așa cum l-am primit (adică încărcat), așa l-am predat, aproape rugandu-mă de unii să-mi ia arma (nu voiam să plec cu ea acasă, așa cum, din păcate, au făcut destui atunci).

La doar 20 de ani vâna securiști sau teroriști prin subsolurile fostului Comitet Central.

Mihaela Rădulescu își dorea să devină ambasadoare

 La acea vreme, Mihaela Rădulescu se simțea onorată că a dat mâna cu Președintele țării și își dorea să ajungă ambasadoare.

„Eram disperată de plăcere, lucram la Guvern, aveam deja banii mei. Îmi făcusem și carte de vizită și scria pe ea Guvernul României. Mi se părea că sunt cea mai grozavă. Primele planuri concrete despre viață mi le-am făcut atunci. Voiam să intru în diplomație. Mă și vedeam ambasadoare. Atât puteam să judec atunci despre diplomație” a povestit ea pentru Revista Unica, în 2003.

Mihaela Rădulescu, mesaj dur pentru cei care o jignesc

Mihaela se confruntă cu o problemă pe care a decis să o facă publică. Vedeta de la ProTV este nemuțumită de faptul că unii dintre fanii ei o jignesc, iar acest lucru o determină să îi blocheze, un lucru care nu îi place deloc, dar nu are încotro, spune ea.

„Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, „bărbați care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagină, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare’, a scris Mihaela, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *