Cancan

Cine este Andreea Ilie? Cu cine s-a iubit de-a rândul anilor vedeta?

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Andreea Ilie Cu cine s-a iubit de-a rândul anilor vedeta
Andreea Ilie a moștenit pasiunea pentru muzică din familie

Andreea Ilie este o celebră mezzosoprană din Timișoara. Aceasta a susținut pentru prima dată un concert la vârsta de 25 ani. Vedeta a cochetat și cu modelling-ul în adolescență, însă a precizat că a fost doar un hobby. În ceea ce privește viața privată a artistei, artista s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri de-a lungul timpului.

Frumoasa brunetă își ține mereu la curent urmăritorii prin intermediul contului de Instagram. Andreea își încântă fanii cu fotografii în ipostaze cât mai provocatoare.

Cine este Andreea Ilie?

Andreea Ilie este una dintre cele mai frumoase cântărețe de operă din România. Aceasta are 36 ani și este din Timișoara. Frumoasa brunetă mai are un frate la fel de talentat. Muzica a fost prezentă în viața sa de la o vârstă fragedă, tatăl său și fratele său, Ciprian Ilie cântând la trompetă. Aceasta a crescut cu muzica clasică, contemporană și imnuri bisericești. Drumul pe care l-a ales în industria muzicală a fost datorat fratelui său ce i-a insuflat genul muzical. Andreea a terminat Colegiul National de Artă „Ion Vidu”, specializarea Canto Clasic, apoi a absolvit Conservatorul. 

Din anul doi de facultate, mezzosoprana a fost angajată la Filarmonica din Timișoara. Aceasta este cunoscută atât pe plan național cât și internațional. De-a lungul anilor a interpretat de mai multe ori Maddalena în Rigoletto de Verdi, La Zia Principesa în Sora Angelica, Zita în Gianni Scchichi. Cu toate că la 16 ani a cochetat cu modelling-ul, aceasta s-a întors la marea sa pasiune, muzica. Andreea a menționat că acele cursuri de modelling pe care le-a făcut au învățat-o cum să meargă pentru a avea atitudine. 

„Televiziunea împreună cu modellingul sunt şi ar fi doar hobby-uri, iar, în acest moment, nu m-am gândit la această variantă. Admir, în schimb, prezentatorii şi realizatorii de emisiuni culturale şi, dacă aş opta pentru o televiziune, aş alege doar un post care are asemenea emisiuni în program.(…) Pentru mine muzica de operă/opereta este esenţială în viaţa mea.”, a declarat Andreea Ilie.

Cu cine s-a iubit de-a rândul anilor vedeta?

De-a lungul anilor, Andreea Ilie s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Ultimul bărbat din viața artistei este Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, însă în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Frumoasa brunetă a precizat că își doresc lucruri diferite de la viață, dar au rămas în relații bune. Una dintre femeile din viața lui Bobby Păunescu a fost și Alice Peneacă. 

Aceasta s-a iubit în trecut și cu Norris Mărgeanu și Dan Bittman. Cu toate că artista și membru trupei Holograf nu și-au recunoscut relația, cei doi au fost surprinși de multe ori de presă împreună. De asemenea, cântăreața a declarat că între cei doi a fost doar o frumoasă colaborare. Relația cu Norris Mărgeanu nu a durat foarte mult timp. Cei doi nici nu au apucat să se afișeze împreună că s-au și despărțit. Motivul ar fi fost o femeie, iar cei doi nu au rămas nici măcar în relații bune.

Andreea Ilie a moștenit pasiunea pentru muzică din familie. De mică, aceasta a fost prezentă în viața ei, fratele său insuflându-i genul muzical.

Adauga un comentariu