Actualitate

Cine este câștigătorul sezonului 11 „Chefi la cuțite”. Marele premiu merge la „cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea

Publicat: 06 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este câștigătorul sezonului 11 Chefi la cuțite. Marele premiu merge la cuțitul de aur al lui Sorin Bontea
O concurentă din echipa lui Sorin Bontea ar fi câștigătoarea acestui sezon al emisiunii culinare

Recent au apărut în mediul online informații cu privire la cine este câștigătorul sezonului 11 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Din câte se pare, ar fi vorba tocmai despre prima femeie care a primit „cuțitul de aur”. Aceasta este Nina Hariton, face parte din echipa lui chef Sorin Bontea, iar în viața de zi cu zi este agent imobiliar la Paris.

Emisiunea „Chefi la cuțite” se află în perioada battle-urilor, însă deja s-a aflat cine este câștigătorul sezonului 11 al celui mai iubit show culinar. Iar surpriza este una cu adevărat mare, mai ales că, până în prezent, acest concurent nu a luat cele mai mari note la probele individuale. Contul de Instagram „Viperele Vesele”, care dezvăluie informații despre cele mai cunoscute show-uri de televiziune, a fost cel care a făcut public numele câștigătorului emisiunii culinare.

Cine este câștigătorul sezonului 11 „Chefi la cuțite”

Potrivit „Viperele Vesele”, persoana care pleacă acasă cu marele premiu este Nina Hariton, „cuțitul de aur” al lui chef Sorin Bontea.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii «Viperele Vesele», vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii «Chefi la cuțite» care a primit «cuțitul de aur», Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au scris cei de la „Viperele Vesele”.

Așadar, se pare că și anul acesta chef Sorin Bontea a făcut alegerea corectă atunci când i-a oferit „cuțitul de aur” Ninei Hariton, după ce sezonul 10 a fost câștigat tot de unul dintre concurenții simpaticului bucătar, Florica Boboi. Mai avem de așteptat până la etapa finală când va fi anunțat câștigătorul „Chefi la cuțite”, însă contul de Instagram „Viperele Vesele” nu a dat greș până acum cu informațiile oferite.

Cine este Nina Hariton

Până la acest sezon, cei trei jurați au ales să le ofere „cuțitele de aur” unor bărbați. Însă anul acesta, Nina Hariton a devenit prima femeie pe care chefii s-au „bătut” pentru a o avea în echipă. Nina este un agent imobiliar din Paris care în trecut a studiat gastronomia franceză și a lucrat timp de cinci ani în restaurante haute cuisine.

Impresionați de preparatul ei din timpul audițiilor, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au scos imediat „cuțitele de aur”, însă Nina Hariton l-a convins pe Sorin Bontea să îi dea cuțitul lui de aur, promițându-i că îi va aduce victoria.

„Dacă domnul Sorin Bontea îmi dă și el cuțitul, merg la el. Dacă îmi dați cuțitul, merg la dumneavostră și merg în finală. Vă promit!”, i-a spus concurenta lui chef Sorin Bontea la audiții.

Sorin Bontea s-a lăsat convins de Nina și se pare că a luat decizia corectă, întrucât aceasta s-a ținut de cuvânt și nu doar că a ajuns în finală, ci a și câștigat-o.

Adauga un comentariu