Cancan

Cine este Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară. Cei doi vor să facă nunta în Turcia

Publicat: 03 mart. 2021
Claudia Puican Armin Nicoară
Claudia Puican l-a cunoscut pe iubitul ei, Armin Nicoară, cu mulți ani în urmă, la restaurantul la care cânta aceasta

Sunt îndrăgiți de foarte multă lume și formează un cuplu foarte frumos. Este vorba despre artista Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară. Curios, la un moment dat, cei doi au fost la un pas să-și spună adio, însă acum se gândesc chiar la nuntă. Ba chiar se gândesc și cum le-ar sta în postura de părinți.

Armin și Claudia formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea artistică. Astfel, spre sfârșitul anului trecut, cei doi au surprins pe toată lumea când au anunțat că sunt pe punctul de a se despărți. Și totuși, aceștia au depășit momentul critic, ba chiar au participat la unele emisiuni unde au vorbit despre viitorul de familie. De asemenea, Armin și Claudia au vorbit și despre certurile din cuplu, dar și despre împăcări.

Cine este Claudia Puican și cum l-a cunoscut pe Armin Nicoară

Frumoasa blondină este o îndrăgită interpretă de muzică de petrecere, iar prima întâlnire cu Armin Nicoară s-a produs în urmă cu mulți ani. Cei doi s-au întâlnit prima dată în restaurantul în care cânta Claudia, Armin beneficiind de notorietatea tatălui său, Petrică Nicoară. Astfel, ei au făcut cunoștință iar ceva mai târziu s-a înfiripat și povestea de dragoste dintre ei.

„Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, a spus Claudia Puican.

Și totuși, chiar dacă este foarte activă pe rețelele sociale, informații biografice cu privire la Claudia Puican nu sunt disponibile pe internet în pofida faptului că multă lume caută ce vârstă are Claudia Puican sau ce înălțime are artista. Probabil, Claudia nu vrea încă să împărtășească aceste detalii personale cu toată lumea. Așadar, momentan, datele biografice cu privire la Claudia Puican sunt secrete, artista fiind destul de discretă cu privire la viața ei.

Claudia a avut probleme cu implanturile

Anul trecut, la începutul verii, Claudia Puican a fost operată de urgență la nivelul bustului. Iubita artistului a avut de îndurat o intervenție chirurgicală dificilă. Operația a fost necesară deoarece proteza de silicon care i-a fost implantată nu s-a poziționat așa cum ar fi trebuit. Astfel, medicul estetician a decis că este cazul să intervină din nou.

„Claudia a rămas acasă pentru că are o mică problemă. A fost operată de urgență, a avut o intervenție chirurgicală pe plan estetic. Era o problemă, iar medicul a decis că este cazul să facă asta”, a povestit la acea vreme Armin Nicoară.

Vor să se căsătorească în Turcia

Cei doi artiști și-ar dori să facă nunta în Turcia. Concret, saxofonistul a dezvăluit că el și iubita lui sunt foarte bine în acest moment. Iar vacanța exotică de la sfârșitul anului i-a unit și mai mult. Astfel, pe viitor, după ce pandemia de coronavirus se va sfârși, este posibil să vină și nunta.

„Tata tot mă bate la cap să facem nunta în Antalya, cu turci, cu petrecere mai turcească. Vrea să fie ceva mai special, să fie distracția mai mare. Ne va fi greu să o facem într-un weekend, că avem foarte multe evenimente, dar o vom facem în timpul săptămânii”, a precizat Armin Nicoară.

Așadar, rămâne de văzut cum va evolua relația dintre ei și când va decide cuplul Claudia Puican și Armin Nicoară să facă pasul cel mare…

Comentarii
  • O panarama si asta care s-a bagat in patul lui in timp ce el era intr-o relatie cu alta fata.Tocmi ca e baiatul lui Petrica Nicoara, ca doar nu era sa se bage pe geamgiul din cartier.

Adauga un comentariu