Cancan

Cine este Daniel, fratele celebrului chef Sorin Bontea. Și el este renumit însă în alt domeniu

Publicat: 08 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Daniel fratele celebrului chef Sorin Bontea. Și el este renumit însă în alt domeniu
Daniel Bontea are o carieră în domeniul sportiv

Deși Chef Sorin Bontea este un bucătar foarte cunoscut în România, puțini știu că fratele lui, Daniel Bontea, este campion în domeniul sportiv. Fratele lui Sorin Bontea a fost campion la snooker, un joc foarte popular în Marea Britanie, iar acum se numără printre cei mai ascultați comentatori sportivi.

De peste 17 ani, fratele lui Sorin Bontea este comentator de snooker pe postul TV Eurosport. De-a lungul activității, Daniel Bontea a contribuit la creșterea popularității acestui sport în rândul românilor. Chiar și după două decenii de activitate, Daniel Bontea reușește să trezească interesul românilor pentru popularul joc britanic.

Cel care l-a ajutat să ajungă la postul de televiziune Eurosport a fost Marius Ancuța, un alt cunoscut comentator sportiv de snooker. Acesta a decedat în 2018, la vârsta de 50 de ani. În memoria acestuia a fost organizat turneul Marius Ancuța Classic.

Daniel Bontea a făcut carieră în sport

Daniel, fratele lui Sorin Bontea, are 60 de ani și a fost campion național la snooker. În prezent are o carieră de invidiat în lumea sportului, fiind unul dintre cei mai ascultați comentatori sportivi. Snooker este un joc forarte popular în Marea Britanie și seamănă foarte mult cu biliardul. Cu o carieră de 20 de ani, Daniel Bontea a devenit renumit pentru tehnica și precizia sa, dând dovadă de foarte multă îndemânare.

Primul meci comentat pe Eurosport a fost finala Campionatului Mondial din 2003. Această oportunitate i-a fost oferită de către prietenul său Marius Ancuța, Întrebat care este, în opinia lui, portretul unui jucător perfect de snooker, fratele lui chef Sorin Bontea a răspuns:

„Jucătorul perfect de snooker ar trebui să aibă abilitatea lui Ronnie O’Sullivan de a face breakuri, temperamentul, disciplina și jocul sub presiune al lui John Higgins, determinarea și jocul de siguranță al lui Mark Selby și loviturile de distanță ale lui Judd Trump.”

Totodată, întrebat care este amintirea sa favorită cu regretatul Marius Ancuța, Daniel Bontea a declarat că perioada petrecută împreună cu colegul său și echipa de snooker a României la campionatul mondial de amatori din Wels, Austria, este una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Chef Sorin Bontea are o familie foarte frumoasă

Celebrul bucătar de la Antena 1 este căsătorit de peste 25 de ani. Deși Sorin Bontea este o persoană publică, soția sa evită să apară în public. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar el a fost cel care a făcut primul pas. În spațiul public sunt puține poze cu soția sa, una dintre acestea fiind cea din ziua nunții, din 1994. Simpaticul chef și soția sa au împreună doi copii, Iulian și Miruna Bontea.

Se pare că, în timp ce Miruna îi calcă pe urme părintelui său, Iulian este pasionat de box, participă la competiții sportive și este susținut de familie. De asemenea, pe lângă box, tânărul de 22 ani este pasionat de karting.

Despre relația cu cei doi copii, Chef Sorin Bontea declară că este foarte apropiat de ei, însă uneori este nevoit să se impună și să fie mai sever. În altă ordine de idei, pe lângă faptul că are o familie frumoasă, și fratele său, Daniel Bontea, este un om de succes, cu o carieră înfloritoare.

Adauga un comentariu