Cancan

Cine este fosta iubită a lui Jador. Artistul a venit la Survivor România să o dea uitării pe Georgiana

Publicat: 13 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este fosta iubită a lui Jador. Artistul a venit la Survivor România să o dea uitării pe Georgiana
Cine este fosta iubită a lui Jador, femeia după care artistul încă suferă. Georgiana Elisei, pe numele său, este marea iubire a manelistului.

Cine este fosta iubită a lui Jador, femeia după care artistul încă suferă. Georgiana Elisei, pe numele său, este marea iubire a manelistului. Venit la reality showul Survivor România, cântăreţul i-a mărturisit Amnei focul ce îl mistuie de ani de zile şi motivul pentru care a acceptat provocarea de a intra în competiţie.

Acesta a dezvăluit că încă o iubeşte pe Georgiana, femeia de care s-a despărţit în 2016 şi pe care a spus că o iubeşte la fel de mult ca pe mama lui şi mai mult decât se iubeşte pe el însuşi.

Cine este fosta iubită a lui Jador

Georgiana Elisei este absolventa a Universităţii Politehnice din Bucureşti şi are 28 de ani. Jador a fost atras de faptul că Georgiana nu îşi dorea nicicum faimă şi banii, ci a văzut-o mereu ca pe o fată cuminte şi simplă care îl iubeşte pentru felul cum este el şi nu pentru că a devenit celebru.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”

În timpul unei discuţii pe care a avut-o cu Amna, manelistul a vorbit despre motivul pentru care s-a înscris în emisiune.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gândeşte la mine şi la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a dezvăluit Jador la Survivor România.

Cât timp a ţinut povestea de dragoste dintre cei doi

Georgiana, fosta iubită a lui Jador, a trăit o poveste de dragoste mai bine de şapte ani alături de cântăreţ. Frumoasă şatena l-a sprijinit necondiţionat chiar şi atunci când cântăreţul a hotărât să participe la „Puterea Dragostei”. Nu puţini au fost cei care au susţinut la vremea respectivă ca Jador ar avea acasă o iubită care îl aştepta şi nu se pune problema unei idile între el şi Ella.

Se pare că timpul le rezolvă pe toate şi Jador nu a mai putut ţine secretă iubirea ce i-o poartă Georgianei. Deşi cântăreţul recunoaşte că a umblat şi cu alte femei, gândul i-a fost mereu tot la ea. Georgiana pare tipul de femeie permisivă care l-a lăsat să îşi trăiască tinereţea şi nu a deranjat-o faptul că a fost cuplat cu multe domnişoare. S-a zvonit şi ca Jador ar fi vrut să o ceară în căsătorie pe Georgiana deoarece nu poate trăi fără ea.

„A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiană. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el. Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!”

Adauga un comentariu