Cancan

Cine este fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Vedeta TV și Mihaela Coșerariu au împreună doi copii

Publicat: 04 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Vedeta TV și Mihaela Coșerariu au împreună doi copii
Mădălin Ionescu și fosta lui soție au împreună doi copii

După divorț, fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața departe de ochii presei. În 2017, forma un cuplu cu un tânăr de 22 ani, barman într-un club din capitală. De cealaltă parte, după divorț, fostul prezentator TV s-a însurat cu Cristina Șișcanu. Aceasta este ca o mamă pentru cei doi copii ai lui din prima căsnicie, care au rămas în grija tatălui.

Mădălin Ionescu este un celebru prezentator și realizator de emisiuni TV din România. Și-a început cariera în presă în 1995, ca editorialist. A ajuns la postul Kanal D în 2010, unde a prezentat celebrele emisiuni Drept la țintă și WowBiz. În 2015, Mădălin Ionescu a primit premiul pentru cea mai sexy vedetă masculină. După o pauză de televiziune, el a revenit pe micile ecrane cu emisiunea Mădălin Ionescu Show. Iar în plan familial, Mădălin și Cristina au împreună o fiică pe nume Petra.

Cine este fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Madălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au căsătorit pe date de 23 august 1997 și au divorțat în 2011. Când au divorțat, Mihaela nu avea loc de muncă și era instabilă emoțional. Din această cauză, Mădălin Ionescu se temea că fosta lui parteneră își va pune capăt zilelor. Cu toate acestea, la trei ani de la divorț ea devenise foarte activă pe rețelele de socializare, unde posta poze provocatoare și punea pe jar inimile tinerilor.

Se pare că, după divorț, Mihaela Coșerariu și-a refăcut viața departe de ochii publicului. Odată cu divorțul, a început lupta pentru custodia celor doi copii, Ștefania și Filip. Deși Mihaela a făcut apel la Tribunalul București, copii au rămas în grija tatălui, mama mulțumindu-se doar cu vizite după un program stabilit.

În vara anului 2021, Mihaela Coșerariu a fost surprinsă făcând topless pe plajă. Deoarece între realitate și pozele de pe Instagram există o diferență, publicul bănuiește că își editează fotografiile de pe social media. Cu toate acestea, la 45 de ani, se menține într-o formă de invidiat și trecerea timpului nu o afectează prea mult. Din punct de vedere profesional, Mihaela este specialist de PR pentru un club din capitală și un magazin de articole vestimentare.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu frumos

La numai două luni de la divorțul din 2011, Mădălin Ionescu s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu. Relația lor a început în perioada în care Mădălin era prezentator la Antena 1. La momentul actual, Mădălin și Cristina formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Întrebat de către public dacă s-a gândit vreodată să divorțeze de a doua sa soție, Mădălin Ionescu a declarat că, în ciuda divergențelor care au avut loc între ei, nu au existat gesturi și vorbe care să lase răni adânci. Prin urmare, cei doi nu s-au gândit serios la separare.

Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei / partenerului, absența jignirilor sunt regulile pe care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu le urmează pentru a avea o căsnicie perfectă. În ceea ce o privește pe Ștefania, fiica din prima căsnicie, aceasta este o tânără foarte frumoasă, iar internauții sunt de părere că seamănă mai mult cu tatăl ei decât cu fosta soție a lui Mădălin Ionescu.

Adauga un comentariu