Cancan

Cine este Ionuț Georgel Belei? A primit cuțitul de aur din partea lui Sorin Bontea – VIDEO

Publicat: 24 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Ionuț Georgel Belei A primit cuțitul de aur din partea lui Sorin Bontea - VIDEO
Cine este Ionuț Georgel Belei, tânărul care a primit cuţitul de aur din partea lui Sorin Bontea. De profesie electrician, Ionuţ are o poveste de viaţa impresionantă.

Cine este Ionuț Georgel Belei, tânărul care a primit cuţitul de aur din partea lui Sorin Bontea. De profesie electrician, Ionuţ are o poveste de viaţa impresionantă. Acesta a reuşit să îi uimească pe cei trei chefi cu preparatul sau.

Sorin Bontea a fost atât de impresionat de dish-ul pregătit de Ionuţ încât i-a oferit cuţitul de aur. Concurentul s-a prezentat la „Chefi la cuțite” cu o rețetă inedite, făcută din nougat cu caramal sărat și fructe. Chef Bontea a avut totuşi o menţiune la preparatul pregătit de Ionuţ. Juratul i-a spus că în loc de grapefruit, el ar fi trebuit să folosească portocală.

Cine este Ionuț Georgel Belei?

Ionuț Georgel Belei are o poveste de viaţa impresionantă. Tânărul abia s-a întors din Germania, unde lucrează de ani de zile. Inițal, el a plecat în străinătate să lucreze ca electrician, fiind meseria lui de bază. Când a ajuns acolo, el s-a lovit de o realitate crudă. A plecat să se angajeze în domeniul construcțiilor, iar condițiile cu care s-a lovit acolo erau de-a dreptul insuportabile.

„Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri. M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea”, a declarat Ionuț Georgel Belei, la „Chefi la cuțite”.

Deşi a trecut prin multe momente grele Ionuț Georgel Belei nu s-a dat bătutu și a continuat să lucreze. S-a anagajat la un restaurant, unde a început cu spălatul vaselor. Acum, el este bucătar de mai bine de șapte ani de zile. Ionuț a lucrat cu un chef carea avea o stea Michelin.

„Am schimbat restaurantele, am ajuns să lucrez și cu un chef care avea o stea Michelin, am lucrat apoi cu un chef italian foarte bun, de la care am învățat foarte multe”, a mai spus concurentul.

Ionuț Georgel Belei este primul concurent din acest sezon de „Chefi la cuţite” care a reuşit să primească cuţitul de aur.

Amalia Bellantoni de la „Chefi la Cuţite”, bătută crunt în plină stradă

Amalia Bellantoni de la „Chefi la Cuţite”, o fostă concurenţa a show-ului culinar de la Antena 1 a fost bătută crunt în plină stradă. Ea fost bătută în mijlocul zilei de către două persoane, soţ şi soţie.

Amalia Bellantoni a fost bătută în mijlocul zilei de către două persoane, soţ şi soţie. Conform declaraţiilor victimei, motivul este unul halucinant. Când am zis că a fost atacată dintr-un motiv pueril, am avit dreptate. Se pare că aceasta a fost agresata pe motiv că este „prea vedetă”.

Cei doi care au atacat-o ar fi doborât-o la pământ, moment în care alte persoane pe care nu le cunoştea au început să o atace. Nu a avut cum să se apere şi nimeni nu i-a venit în ajutor.

„Nişte persoane, soţ şi soţie, împreună cu alţi vecini au dat cu mine de pământ. Nu ştiu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr şi a sărit şi soţul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ şi au început să sară alţi patru pe mine.”, a declarat Amalia pentru Spynews.ro.

Sicilianca Amalia are o poveste de viaţă fabuloasă. Fosta stewardesă, căsătorită cu un bucătar italian, patronul unui restaurant în Sicilia, a devenit vedeta după participarea la un show culinar. Extrem de controversată, bârfita de ceilalţi concurenţi, Amalia Bellantoni a fost mai întâi în echipa lui Cătălin Scarlatescu, apoi acesta a cedat-o echipei lui Florin Dumitrescu.

Adauga un comentariu