Cancan

Cine este iubita lui Neymar? Fotbalistul are o slăbiciune pentru „Brune”

Publicat: 19 aug. 2022
Neymar si iubita lui imbratisandu-se
Fotbalistul în vârstă de 29 ani, Neymar, are o nouă iubită

Iubita lui Neymar se pare că l-a făcut băiat de casă. Bărbatul a renunțat la evenimentele mondene și la viața de noapte. Fotbalistul trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de partenera sa și pare să fie mai fericit ca niciodată.

Se pare că acesta are o pasiune pentru „Brune”. Fosta sa parteneră are același nume ca și actuala iubită. Mai mult de atât, cele două seamănă destul de mult în ceea ce privește aspectul fizic. 

Cine este noua iubită a lui Neymar?

Fotbalistul în vârstă de 29 ani, Neymar, are o nouă iubită. Acesta este într-o relație cu Bruna Biancarda, un fotomodel brazilian. Frumoasa șatenă locuiește la Paris și este un adevărat influencer, având 1.8 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram. Între cei doi se pare că este ceva serios, petrecând împreună sărbătorile de iarnă. Bruna Biancarda și Neymar au început să fie văzuți împreună încă din vara anului trecut, dar nu au confirmat zvonul. Cei doi au început să posteze imagini împreună pe conturile de Instagram.

Mai mult de atât, modelul și-a lăsat țara natală pentru a se muta la Paris. Iubita lui Neymar a venit să îi țină de urât după ce acesta s-a accidentat. Sportivul a suferit un accident la sfârșitul lunii noiembrie, apoi s-a întors în Franța pentru a se recupera. Frumoasa influenceriță se pare că l-a făcut băiat de casă, presa din străinătate susținând că sportivul și-a găsit într-un final liniștea. Iubita sa l-a determinat să renunțe la escapadele sale nocturne și la evenimentele mondene dese. Mai mult de atât, aceasta îi gătește regulat mâncare de regim pentru a renunța la kilogramele puse. 

Neymar are o slăbiciune pentru „Brune”

Neymar pare să trăiască o adevărată poveste de dragoste alături de noua sa iubită. Se pare că sportivul rămâne constant în deciziile sale și își alege partenere ce se aseamănă. Singura relație oficială pe care a avut-o fotbalistul a fost cu o altă șatenă, tot din Brazilia. Mai mult de atât, fosta iubită și actuala au același nume. În trecut, Neymar a avut o relație cu actrița Bruna Marquezine. Cu toate că cele două seamănă extrem de mult în ceea ce privește fizicul, rămâne de văzut dacă povestea de dragoste va fi la fel. 

Cei doi au avut o relație tumultoasă timp de cinci ani. Cu toate că majoritatea fanilor se așteptau să se căsătorească, au decis să meargă pe drumuri separate. Decizia de a pune punct relației a fost a lui Neymar. În cele din urmă a decis să rămână burlac pentru o vreme și să se concentreze pe carieră și pe educația copilului său, Davi Luca. Acesta are un fiu împreună cu Carolina Nogueira Dantas, ce l-a adus pe lume pe când sportivul avea doar 19 ani. 

„Am aproape 30 de ani și am o carieră bună, dar pe plan personal mai vreau doi copii, ca să-i ofer fiului meu, Davi, niște frați”, a declarat fotbalistul.

De la despărțirea de fosta iubită a lui Neymar au trecut trei ani și se pare că vedeta a trecut peste momentul respectiv. Acesta trăiește o adevărată poveste de dragoste lângă fotomodelul Bruna Biancarda. O altă vedetă ce și-a refăcut viața este și Kris Jenner, ce are șase copii
Adauga un comentariu