Cancan

Cine este iubitul Iulianei Luciu. Bărbatul este cunoscut pentru o relație mai veche cu o vedetă TV

Publicat: 04 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este iubitul Iulianei Luciu. Bărbatul este cunoscut pentru o relație mai veche cu o vedetă TV
Sora Nicoletei Luciu este într-o relație cu un bărbat celebru din showbiz-ul autohton

Se pare că a ieșit soarele și pe strada sorei Nicoletei Luciu, care și-a confirmat noua relație. Dar totuși cine este iubitul Iulianei Luciu? Ei bine, acesta este un personaj destul de cunoscut în showbiz-ul autohton. Mai mult, în urmă cu câțiva ani a avut o relație cu o vedetă TV în urma căreia a rezultat un copil.

A apărut un nou cuplu în showbiz-ul autohton! Iuliana, sora celebrei Nicoleta Luciu, a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat foarte cunoscut. Mai mult, se pare că cei doi și-au oficializat relație și nu se mai ascund de ochii lumii.

Cine este iubitul Iulianei Luciu

Iată așadar cine este cel mai nou cuplu din shwowbiz-ul românesc. Iuliana Luciu și Cristian Mitrea și-au oficializat relația. Aceștia au fost surprinși de către paparazzi într-un restaurant luxos din Capitală, unde au petrecut timp împreună cu câțiva prieteni. Cei doi porumbei nu și-au putut lua ochii unul de la celălalt. Gesturile intime i-au dat de gol, mai ales că cei doi iubiți nu își pot ține mâinile acasă.

Au petrecut toată noapte împreună și nu s-au putut abține să își arate sentimentele pe care le poartă. În timp ce se aflau în afara restaurantului, frumoasa șatenă l-a luat în brațe pasional pe iubitul ei, pe la spate. Focul a fost atât de mare, încât Cristian Mitrea a uitat că poate fi văzut de cineva și și-a atins iubita într-o zonă intimă. Bărbatul și-a luat la revedere de la Iuliana Luciu, dar nu înainte să îi ofere un sărut pasional. În imaginile surprinse de paparazzi Spynews, Iuliana Luciu a decis să se întoarcă înapoi în restaurant, imediat după ce iubitul ei a plecat cu taxiul.

Ce spune Iuliana Luciu despre bărbatul visurilor sale

Iuliana Luciu este o femeie foarte pretențioasă când vine vorba de bărbați. Sora Nicoletei Luciu a descris, în urmă cu ceva timp, bărbatul ideal pentru ea. Vedeta susținea că își dorește foarte mult o relație, însă nu pentru a intra „în rândul lumii”.

Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat.

Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, declara acum ceva timp Iuliana.

Așadar, acum nu mai e niciun secret, după ce s-a aflat cine este iubitul Iulianei Luciu. Ea și Cristian Mitrea au o relație frumoasă, chiar dacă sunt la început de drum.

Adauga un comentariu