Actualitate

Cine este Lidia Fecioru și ce vârstă are ea de fapt. Ce meserii a avut de-a lungul timpului

Publicat: 18 feb. 2021
Lidia Fecioru vârstă
Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România

Lidia Fecioru a devenit cunoscută românilor grație emisiunii „Adevăruri ascunse”, iar multă lume se întreabă ce vârstă are ea de fapt. Originară din Republica Moldova, ea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. A practicat mai multe meserii de-a lungul timpului, însă ceea ce face în prezent a consacrat-o în ochii telespectatorilor.

Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România și în prezent are emisiunea „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3. De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut. Originară din Republica Moldova, la 18 ani, Lidia Fecioru s-a căsătorit, după care au venit pe lume și copiii. În acest timp, vreme de șase ani, a fost coafeză. Cu toate acestea, în timp ce muncea, a reușit să urmeze cursurile prin corespondență ale Școlii de Cultură și de Arte, după care a absolvit Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Apoi a mers din curiozitate la cursurile lui Ignatenko, un mare parapsiholog din Ucraina, care ținea cursuri și la Moscova. După aceea s-a apucat de medicină și a terminat facultatea la Chișinău. Destinul ei avea să se schimbe începând din 1991, când Lidia Fecioru vine în România, la Iasi. Mai întâi s-a angajat la o editură, ca secretară, după care a plecat la București.

Lidia Fecioru – ce vârstă are

Potrivit CV-ului ei, Lidia Fecioru s-a născut în satul Orhei, în 1962, într-o familie de țărani. Așadar, anul acesta Lidia Fecioru va împlini 59 de ani. Tinerețea ei a fost marcată de multe lipsuri, așa că și-a dorit să devină coafeza și a dat examen la școala profesională. Tot în acea perioadă a avut și primul mariaj, care s-a consumat după numai o lună. S-a căsătorit, însă a aflat că soțul ei urma să aibă un copil cu altă femeie și s-a despărțit de el.

În urmă cu câțiva ani, Lidia Fecioru povestea că a avut o revedere neașteptată cu soțul ei, după aproape 20 de ani de la divorț.

„Am avut o întâlnire cu fostul meu soț, după 18 ani. A venit să-și vadă nepoții. Îi mulțumesc pe calea aceasta pentru că a venit să-i vadă. Revederea a fost frumoasă. Îmi place să rămânem prieteni. Există viață după divorț. Am stat o zi de vorbă, ne-am amintit de lucrurile frumoase, de ce nebunii trăiam în tinerețe”, a povestit Lidia Fecioru.

Cum a slăbit Lidia Fecioru

Lidia Feciorul a reușit să slăbească 30 de kilograme în șapte luni

La un moment dat, Lidia Fecioru ajunsese să cântărească un pic peste 90 de kilograme. A fost clipa când a luat atitudine și a decis să slăbească cu orice preț. Atunci a ținut regimul de slăbire Demis Rhoussos și a reușit să scape de aproape 30 de kilograme în numai șapte luni.

Acesta a fost de asemenea un alt moment care a făcut-o să devină cunoscută publicului. Ea a transmis că cel mai important lucru, atunci când dorești să slăbești, este să îți menții poftele în frâu. Mai mult, la nivel psihic trebuie să fie ordine, iar aceasta se va răsfrânge și în viața reală.

În prezent, Lidia Fecioru, a cărei vârstă se apropie de 60 de ani, are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.
Comentarii
Adauga un comentariu