Cancan

Cine este Ligia Voinea, fosta iubită a lui Cristian Cioacă. Tânăra a făcut dezvăluiri despre relația lor

Publicat: 23 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Ligia Voinea fosta iubită a lui Cristian Cioacă. Tânăra a făcut dezvăluiri despre relația lor
Ligia Voinea s-a îndrăgostit la prima vedere de Cristian Cioacă

Ligia Voinea, fosta iubită a lui Cristian Cioacă, a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația pe care a avut-o cu fostul polițist. Cei doi au fost împreună din perioada în care soțul avocatei Elodia Ghinescu, dispărută fără urmă, era anchetat. În cele din urmă, Cristian Cioacă și Ligia Voinea s-au despărțit din cauza minciunilor de ambele părți.

Cristian Cioaca a fost condamnat în 2014 la 15 ani de de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. El era acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească trupul acesteia. Fostul om al legii îşi ispăşeşte acum pedeapsa în spatele gratiilor, iar în curând ar putea fi eliberat condiționat. Revenind la perioada în care era anchetat, fostul polițist şi-a refăcut viaţa alături de Ligia Voinea.

Ligia Voinea, fosta iubită a lui Cristian Cioacă, a făcut primul pas

Ligia Voinea a rupt tăcerea şi a mărturisit că a fost dragoste la prima vedere atunci când l-a văzut la televizor pe Cristian Cioacă. Tânăra a precizat că i s-a tăiat respirația și a simțit și experimentat ceva inedit, nemaiîntâlnit până atunci.

„Prima oară am vorbit cu mama lui. M-am recomandat, i-am spus cine sunt şi că vreau să îl ajut. Ea mi-a spus că ar trebui să vorbesc cu sora lui sau chiar cu el, dar ei erau plecaţi la ţară. Şi am revenit. Am lăsat numărul de telefon de mobil, dar totuşi nu am avut răbdare să mă caute”, a declarat Ligia Voinea.

Mai mult, femeia a povestit că a insistat şi până la urmă a obţinut o întâlnire cu soțul avocatei dispărute fără urmă. Cei doi s-au văzut pentru prima dată la Brașov și au mers la restaurant.

„Ne-am întâlnit în Braşov. A apărut într-un BMW negru, mi-a bătut în geam şi m-am urcat lângă el. M-a dus într-un restaurant. După întâlnire am aşteptat trei zile să mă sune. Nu am vrut să îi răspund, l-am lăsat să fiarbă. A sunat de vreo două-trei ori. Mama m-a sfătuit să îi răspund dacă îl vreau. Până la urmă l-am sunat eu. Aşa a început totul”, a povestit Ligia Voinea.

De ce s-au despărţit Cristian Cioacă de Ligia Voinea

Tânăra a mai povestit într-o emisiune TV că relaţia dintre ea şi fostul polițist s-a terminat din cauza minciunilor din ambele părţi. Mai mult, Ligia Voinea a spus că relația lor devenise una ciudată.

„Odată mi-a spus că pleacă la Bacău cu treabă. Iar eu în ziua respectivă am fost să mănânc cu nişte prieteni. Ajunşi în faţa restaurantului, în Braşov, un amic a intrat şi l-a văzut acolo. A ieşit afară şi mi-a spus că Cristi e înăuntru.

Mai mult, femeia a precizat că ajunsese chiar să devină geloasă, iar Cristian Cioacă, care nu mai avea încredere în ea, începuse chiar să o verifice și să o urmărească.

„Am avut o criză de gelozie când a apărut Mihaela Jugănaru. Citisem într-un articol că a apărut o nouă femeie în viaţa lui Cioacă şi am făcut o criză de nervi”, a mai dezvăluit femeia.

Nu în ultimul rând, Ligia Voinea, fosta iubită a lui Cristian Cioacă, a mărturisit că problemele au apărut după ce ea a început să îl mintă. De asemenea, ea consideră că fostul polițist a şantajat-o emoțional, recunoaște că și ea s-a lăsat atrasă în această situație.

Adauga un comentariu