Cancan

Cine este Mădălina Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Concurenta are un trecut surprinzător

Publicat: 11 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo ai stil Celebrities Concurenta are un trecut surprinzător
Mădălina Pamfile a fost asistentă TV la emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos”, de pe Antena 1.

Mădălina Pamfile s-a aflat mult timp în lumina reflectoarelor, dar apoi s-a retras într-un con de umbră. Acum a revenit și se află printre concurentele sezonului 7 al emisiunii difuzată pe Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Fosta asistentă TV, Mădălina Pamfile, concurează la show-ul care face ravagii de șapte sezoane, „Bravo, ai stil!”, alături de Anda Adam, Viviana Sposub, Ruxi, Sensy, Ioana Filimon, Otniela, Carmen Negoiță și Raluca Dumitru. Competiția a fost părăsită de Olga Verbitchi și Nicoleta Nucă. Iată câteva informații despre Mădălina Pamfile.

Cine este Mădălina Pamfile

Mădălina Pamfile a fost asistentă TV la emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos”, de pe Antena 1. Ea a avut o carieră de succes ca fotomodel și, datorită ținutelor ei sexy, a făcut senzație încă de la debutul său în showbiz.
Mădălina Pamfile (28 de ani) s-a născut în comuna Gugești, județul Vrancea. În cadrul unui interviu, ea a dezvăluit:

„Când eram mică îmi plăcea să scriu, scriam poezii, mai ales pentru băieţi, desenăm destul de mult. În general, am înclinaţie spre literatură, spre creaţie, spre imaginaţie”, povestea concurenta de la Bravo, ai stil! într-un interviu.

Cum a ajuns Mădălina Pamfile la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Fosta asistentă TV a decis să revină pe micile ecrane și este pregătită să câștige titul de cea mai stilată femeie din România.

„Am acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată.

Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu modă’, spune Madalina Pamfile, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities.

De ce s-a retras din televiziune

Mădălina Pamfile a decis să se retragă din showbiz în momentul în care a născut. Ea are două fete, în vârstă de un an și respectiv 3 ani și a vrut să ocupe mai mult de ele.

Fosta asistentă TV este căsătorită cu un milionar albanez. L-a cunoscut după divorțul de Alin Bruno, care a fost soțul ei până în anul 2017. La un moment dat, ea a spus: „Soţul meu nu este român şi nu îşi doreşte mediatizare”.

 

De asemenea, ea s-a iubit cu Radu Mazăre pe când avea 18 ani. Atunci, era denumită de presă „eleva lui Mazăre”, pentru că a apărut într-un pictorial în Playboy, unde avea rolul unei studente sexy.

„E un subiect care a trecut. Cred că e prea devreme să te îndrăgosteşti la 18-19 ani. Poate am crezut că sunt îndrăgostită, dar mi-am revenit. Am avut ce învăţa de la omul acesta. Oricând ai ce învăţa de la un om mai mare ca tine, pornind de la cum să te îmbraci, cum să stai la masă, cum să mănânci, lucruri pe care un copil de 20 de ani n-ar putea să te înveţe. A fost o experienţă de viaţă şi atât. Dacă ne întâlnim ne salutăm, nu e nici o problemă’, spunea Mădălina Pamfile despre relația cu fostul primar al Constanței.

Apoi au urmat mai multe prezentări de modă în lenjerie intimă şi poveşti de dragoste cu fotbalişti, printre care s-ar fi numărat Claudiu Belu Iordache, Gabi Matei, Stefan Nikolici, Alexandru Maxim și Cristian Daminuță.

Adauga un comentariu