Actualitate

Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023. Războinica este mereu pusă pe scandal

Publicat: 11 ian. 2023
Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023. Războinica este mereu pusă pe scandal
După prima zi de competiție, „războinica” Maria Lungu s-a trezit cu toată fața umflată

Maria Lungu este una dintre concurentele de la Survivor România 2023 care s-a remarcat foarte repede datorită firii sale conflictuale. Și dacă pe traseele de până acum nu prea a arătat mare lucru, adevăratul ei talent pare a fi altul. Astfel, Maria Lungu este mereu pusă pe scandal și se ceartă din orice cu colegii ei de echipă.

Competiția Survivor România 2023 a început de două zile și deja au apărut și primele scandaluri în tabere. Cea mai vocală și cea mai conflictuală dintre concurenți pare a fi Maria Lungu, cea care face parte din echipa Războinicilor. Aceasta nu scapă niciun prilej să se certe cu colegii săi, după ce le-a adus acestora acuzații destul de dure.

Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023

Maria Lungu nu este străină de emisiunile TV. Tânăra în vârstă de 28 de ani a participat la Puterea Dragostei, iar mulți dintre telespectatori îi cunosc comportamentul vulcanic încă de la acea vreme. Mulți dintre cei care au văzut-o pentru prima dată, au comparat-o pe blondină cu nimeni alta decât Bia Khalifa, datorită asemănărilor dintre ele două.

Maria Lungu se consideră a fi o femeie puternică și independentă, cu un caracter extrem de puternic, iar show-ul Survivor România este modalitatea perfectă prin care poate demonstra de ce este în stare. Pe lângă determinarea de care a dat dovadă la primele jocuri, tânăra a demonstrat că stă bine și pe chakra scandalului.

Blonda cu ochi verzi Maria Lungu s-a născut la Chișinău, Republica Moldova, în anul 1995. În trecut, ea a format un cuplu cu Marinescu la show-ul Puterea Dragostei. Maria Lungu a avut o scurtă relație și cu Mircea Eremia, fratele cântăreței Alina Eremia. Puțini știu că Maria a fost la un pas de a se căsători, însă partenerul ei a înșelat-o chiar înainte de maree eveniment. Bărbatul a călcat strâmb chiar la petrecerea burlacilor.

Maria Lungu, certuri cu colegii de echipă

Într-una dintre discuțiile pe care le-a avut cu colega sa Codruța, Maria Lungu s-a simțit lezată de un comentariu de-al profesoarei de educație fizică, motiv pentru care s-a enervat.

„Sunt multe caractere diferite și nu vrea nimeni să cedeze. Și nici eu. De ce să tac? Eu v-am zis că-i spargem și așa a fost. Chiar dacă nu vă prea suport. Și nici voi pe mine”, le-a spus Războinica celorlalți din tribul ei.

În camp, blondina s-a arătat deranjată și de faptul că în tribul Războinicilor s-ar fi format deja, potrivit spuselor sale, două grupuri separate.

„Eu nu vă iau ca pe niste rivali, nu vă tratez ca pe adversari. Am vrut să vorbesc cu tine, Codruța, ai făcut nas și acum nu mai vreau eu. Și Robert a spus că suntem două grupuri. Ei văd în mine o concurență puternică și înteleg cu cine au de-a face. Eu am fața umflată de la soare, ei vor avea fețele umflate de la mine”, a conchis Maria Lungu de la Survivor România.

Lucianna: „Tu nu respecți pe nimeni și vrei respect. Maria crede că noi am făcut grupuri diferite. Ea nu vrea să se muleze, toți trebuie să lăsăm de la noi. E gălăgioasă, îi place cearta. Eu nu pot.”
Adauga un comentariu