Cancan

Scandal la „Survivor România” 2023! Jorge a avut un conflict cu un alt concurent: „Eu, la 20 de ani, sunt mai educat decât tine”

Publicat: 11 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal la Survivor România 2023 Jorge a avut un conflict cu un alt concurent Eu la 20 de ani sunt mai educat decât tine
Jorge și Răzvan Danciu au avut un prim conflict la Survivor 2023

Nici nu a început bine noua ediție a „Survivor România”, că deja vorbim despre un prim conflict. Protagoniști sunt Jorge și Răzvan Danciu. Cei doi și-au adresat cuvinte grele și, din câte se pare, nu mai există cale de împăcare.

Răzvan Danciu, concurent în echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2023, are doar 20 de ani și este cel mai tânăr concurent din Republica Dominicană. El spune că s-a înscris la acest concurs pentru a-și demonstra că poate face față unei astfel de provocări.

Pe de altă parte, Jorge nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artist cunoscut în România, el luptă în echipa Faimoșilor la „Survivor România” 2023.

Scandal la „Survivor România” 2023! Jorge a fost protagonistul primului conflict

În cadrul Consiliului de Nominalizare, a avut loc un schimb dur de replici, deși, în Exil, păreau că Jorge și Răzvan Danciu se înțeleg foarte bine.

„Am înțeles ce vrea să spună vorba „mușcă mâna care te hrănește”. Am fost prietenos cu Răzvan. I-am gătit, i-am dat pătura mea. Am găsit o soluție să stăm sub pelerina mea, pentru că el nu are nici pătură, nici pelerină, și el mă înțeapă. M-a înțepat și în prima zi, l-am lăsat, azi m-a înțepat iarăși, că suntem demoralizați, că sigur vom pierde la joc.

Recunosc că m-am enervat teribil pentru că nu mi-am imaginat că un copil care are o față de înger poate să muște atât de puternic. M-a durat. Nu am învățat lecția că nu trebuie să am încrede în oameni, însă sunt optimist. Eu voi rămâne prietenos în continuare”, a spus Jorge la Consiliul de Nominalizare.

În replică, Răzvan Danciu a spus că „Jorge joacă două roluri diferite”.

„De față cu mine, e total altfel. Ceea ce numește el că l-am înțepat este faptul că am spus că războinicii sunt mult mai tari și m-am bucurat că am adus primul și ultimul punct”, a spus Răzvan Danciu, în cadrul Consiliului de Nominalizare, la „Survivor România” 2023.

„Efectiv, la 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine”, a fost replica acidă pe care i-a dat-o Răzvan lui Jorge.

Tânărul de 20 de ani a avut o replică și pentru ceilalți „Faimoși”, care au sărit în apărarea lui Jorge: „Voi săriți ca hienele, pentru că el nu se poate apăra”.

„Eu îi sunt recunoscător lui Jorge pentru că m-a ajutat, îmi place de el, dar ceea ce face acum pe mine m-a dezamăgit foarte tare. Ce nu a înțeles Jorge este că oricum am fi în Exil., când ne întoarcem pe insulă, suntem adversari. Nu știu unde crede că a venit, dar suntem la Survivor, boy!”, a conchis „războinicul”.

„Survivor România” 2023 – premiu de 100.000 de euro

24 de concurenți se luptă pentru titlul de Survivor și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Pe parcursul a jumătate de an, concurenții vor sta în jungla din Republica Dominicană fără a beneficia de produse de igienă și, mai ales, fără să aibă acces la tehnologie.

Adauga un comentariu