Cancan ultimă oră

Cine este Maria Popovici, al patrulea jurat iUmor. A câștigat al doilea sezon al competiției

Publicat: 24 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Maria Popovici al patrulea jurat iUmor. A câștigat al doilea sezon al competiției
Maria Popovici este o tânără ambițioasă și amuzantă, gata să facă față provocărilor de la Antena 1

iUmor este una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din România. În ultimii ani, producătorii au făcut tot felul de schimbări pentru a-și păstra publicul! Recent, ei au introdus noțiunea celui de-al patrulea jurat, care a avut un real succes. În cea mai recentă ediție, Maria Popovici a fost cea care și-a asumat acest rol.

Cine este Maria Popovici, al patrulea jurat iUmor. După ce Dani Oțil și-a făcut prezența la iUmor în calitate de jurat special, acum este rândul Mariei Popovici. Aceasta este o tânără ambițoasă, amuzantă și cu vorbele la ea, care a câștigat cel de-al doilea sezon al competiției.

Aceasta a vorbit despre rolul pe care Antena 1 i l-a oferit, la iUmor. Iată ce a declarat fosta câștigătoare a concursului!

Cine este Maria Popovici, al patrulea jurat iUmor

Maria Popovici este o tânără ambițioasă și amuzantă, gata să facă față provocărilor de la Antena 1. Mai mult decât atât, ea a participat la sezonul doi al concursului iUmor, pe care l-a și câștigat. Ulterior, ea a mai apărut pe micile ecrane în calitate de invitat, însă acum lucrurile stau diferit.

„Mi-am imaginat de multe ori cum este să fii jurat iUmor și cred că este greu. Eu am participat la concursul acesta și îmi dau seama că oamenii de pe scenă au emoții, așa că voi fi corectă, nu doar simpatică, și îmi voi vedea de lungul nasului pentru că sunt doar un invitat”, a declarat ea.

Maria Popovici : „Am puține emoții”

Deși a fost de nenumărate ori pe scena iUmor, Maria susține că are emoții cu privire la rolul pe care Antena 1 i l-a oferit.

„Cred că orice voi vedea va fi diferit de ceea ce vedeam de acasă și am puține emoții pentru că nu dețin controlul a nimic din ce se va întâmpla”, a mai spus ea.

Cum a decurs ziua de filmare și cât de bine s-a simțit Maria Popovici în postura de jurat „iUmor’, telespectatorii pot urmări duminică, de la 20.00, la Antena 1.

 

Adauga un comentariu